A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Brainbox (Primary 2) – Elektronikai felfedező játék készlet

Ár:
18.690 Ft
Cikkszám: 1689
Gyártó: Brainbox
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 187
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 02.

Brainbox- Elektronikai- Alap készlet ( Primary 2 ).
100 Elektronikai kísérlet egy játékban. Az Alap plusz készlet egyike a Cambridge Brainbox 6 féle elektromos összeszerelő készleteinke. Elektromos kísérletező játék, amellyel a gyermek már kis korban játszva megismerheti az elektronika alapelveit. Otthoni és iskolai használatra is egyaránt megfelel. 

Hasonló termékeket itt találsz.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A BrainBox attól is különleges, hogy könnyen összeszerelhető.  Az összes darab patenttal kapcsolható össze az alaplapon. Egy áramkör átlagosan 2 perc alatt állítható össze. A kézikönyvben minden áramkör le van rajzolva, ami a készlet darabjaiból összeállítható. Minden egyes darab színes és számmal ellátott, ezért még a fiatal gyerekek számára is könnyen követhető, hogy az áramkörrajzokon melyik darab hova való.  A kézikönyv diagramot és áramköri szimbólumokat is tartalmaz, ezért a diákok hamar megtanulják, hogyan kell megérteni és alkalmazni az áramköri ábrákat.
*
 Megtanulhatjuk az elektromos áramkörök alapjait
*
 Felfedezhetjük, hogyan szabályozható a lámpák fénye
*
 Megtanulhatjuk a különböző kapcsolók használatát
*
 Kísérletezhetünk elektromos motorral
*
Kísérletezhetünk vezetőkkel és szigetelőkkel
*
 Megtanulhatjuk a fénykibocsátó diódák (LED) használatát
*
 Megtanulhatjuk a soros és párhuzamos kapcsolásokat
*
 Vizsgálhatunk AND és OR kapukat
*
 Építhetünk repülő ventilátort  
*Építhetünk elektronikus szirénát

Gyártó Brainbox
Játékosok száma 1
Jelleg kísérletezést, oktatás fejlesztő játék
Fejleszti megfigyelőképességet, problémamegoldást, számolási készséget, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, tárgyi tudást, elektronikai alapelvek ismeretét.

Vélemények

4.00
1 értékelés
5
(0)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2019. 01. 15.
Karácsonyi ajándék volt az Unokámnak.
Nagyon szeret új dolgokat kipróbálni, megismerni és többféleképpen használni.
Bejött a játék,a (Lányom szerint )" bár Mi nem láttuk hogyan és mit lehet,de amikor találkozni fogunk,
együtt építünk áramkört.
Köszönjük a széles választékot.Figyelemmel kísérjük továbbra is.
Üdvözlettel.

Az ünnepek előtt ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak az iskolások legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek tizenegy éves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Brainbox (Primary 2) – Elektronikai felfedező játék készlet” terméknévvel listázott építőjáték termékadatlapjára leggyakrabban ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: játékok, játék, gyermekjáték, konstrukciós játékok, készségfejlesztő játék, szerelős játékok, építős játék, építő játék, természettudományos játékok, gyermekjátékok. Hasonló témájú kifejezések, amelyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: konstruáló játékok, szerelőjátékok, készségfejlesztő játékok, konstruáló játék, kísérletezős játékok, szerelőjáték, képességfejlesztő játék, építő játékok, szerelős játékok, gyerekjátékok. A fenti építőjáték többek között az „Intézményeknek > Figyelem, memóriafejlesztés” elnevezésű kategóriában és a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Logikát fejlesztő játékok” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló építőjáték termékadatlapja tekinthető meg. Az építőjáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 435 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.