A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BrainBox - Ragadozók – Memóriafejlesztő társasjáték

Ár:
4.790 Ft
Cikkszám: 2689
Gyártó: Brainbox
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 48
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 18.
Kíváncsi természetű gyermeked szeret a természetben sétálni, játszani, és az ott élő állatok életét figyelemmel követni. Akkor ez egy remek játék lehet számára.
Vajon: 
- Minden nap szükséges a krokodiloknak enniük? 
- Az ember gyorsabban úszik, mint a krokodil? 
- Találkoztál már a Rettenetes nyílméregbékával? 
- Mennyire veszélyes a Fülöp-szigeteki koboldmaki?
Ajánlott: 6 éves kortól. 
Tartalom: 55 kártya, 1 szabálykártya, 1 homokóra, 1 dobókocka. 

Ez a termék csomagban is kapható. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

​A BrainBox - Ragadozók oktató- memóriafejlesztő játékban ezekre, és hasonló kérdésekre kell választ adnod, egy mindössze 10 perces játékban! A húzott kártyát 10 másodpercig kell memorizálni, és utána minél több kérdésre kell jól válaszolnod! A kérdéseket a dobókockával lehet kiválasztani. Jól megfigyelted a lapon szereplő dolgokat? Ha sikerült rendesen megjegyezned, és sikeresen válaszolsz, megtarthatod a kártyát! De ne húzd az időt, mert a homokórán gyorsan leperegnek a szemek! A válaszokat a kártyán ellenőrizheted. A játék fejleszti az emlékezőtehetséget és a megfigyelést is! BrainBox - Ragadozók társasjátékot az nyeri, aki a legtöbb kártyát gyűjti. 

Keresd meg a Brainbox család többi tagja is: 
-Első képeim
-Matematika kicsiknek
-Környezetismeret kicsiknek
-Találmányok 8 éves kortól
-Állatok 8 éves kortól
-A világ országai 8 éves kortól
-A világtörténelem
-A világ városai
-Magyarország
-Hungary -angol nyelvű...

Gyártó Brainbox
Játékosok száma 2-6 fő
Játékosok száma 1-6
Jelleg megfigyelést fejlesztő játék
Fejleszti megfigyelőképességet, problémamegoldást, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást,memóriát, tárgyi tudást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a nagycsoportos ovisok legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 7 éves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a ismeretterjesztő játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, karácsony előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Játék webáruházunkban „BrainBox – Ragadozók – Memóriafejlesztő társasjáték” terméknévvel listázott ismeretterjesztő játék oldalára leggyakrabban a következő kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: társasjátékok, társas játék, készségfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, gyermekjátékok, fejlesztő játék, óvodás társasjáték, képességfejlesztő játékok, játékok, gyermekjáték, tanulós játékok. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: társasok óvodásoknak, társas játékok, játék, készségfejlesztő játék, társasok, társas óvodásoknak, oktató játékok, képességfejlesztő játék, tanulós játék, óvodás társasjátékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában és a „Márkák > Brainbox” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló ismeretterjesztő játék tekinthető meg. A készségfejlesztő játék címkére kattintva például körülbelül 314 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

A BrainBox – Ragadozók – Memóriafejlesztő társasjáték termék kiválasztása esetén legtöbbször a következő termékek kerültek még vásárlóink kosarába: Brainbox: Állatok – Megfigyelést fejlesztő társasjáték; Brainbox – Magyarország – Mit jegyzel meg 10 másodperc alatt?; Brainbox: Találmányok – Megfigyelést fejlesztő társasjáték; A világ Országai – Brainbox társasjáték; A világtörténelem – Brainbox társasjáték; A világ városai – Brainbox társasjáték; Brainbox: Környezetismeret kicsiknek – Megfigyelést fejlesztő társasjáték; BrainBox Tudományos ismeretek – Megfigyelést fejlesztő társasjáték; Farm – Brainbox memóriafejlesztő társas; Mítoszok és szörnyetegek – Brainbox társasjáték.