A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Brainbox: Találmányok – Megfigyelést fejlesztő társasjáték

Ár:
4.290 Ft
Cikkszám: 933
Gyártó: Brainbox
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 43
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. március 02.
Brainbox- Találmányok egy memória és reakciófejlesztő társasjáték iskolásoknak, mellyel a tárgyi tudásukat is mélyíthetik.
A játékot a Londoni Tudományos Múzeummal együttműködve fejlesztették. Minden kártya egy találmányról szól, ki és hol , hogyan találta fel, milyen jelentőséggel bír napjainkban.
Ez a termék csomagban is kapható. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Brainbox- Találmányok társasjáték a memória és megfigyelési képességfejlesztésére iskolásoknak a tárgyi tudásukat, általános ismereteiket is bővíthetik.

A játék 70 gyönyörűen illusztrált kártyát tartalmaz. Felfordít a gyerkőc egy lapot és amíg a homokóra lepereg (10 másodperc) megfigyelheti,elolvashatja hogy mit is lát a képen. Ha letelt az idő, elvesszük a kártyát előle. Dob a dobókockával, és amelyik számot dobta, azt a kérdést tesszük fel neki. Ha tudta a választ, övé lehet a kártya. A játékot az nyeri, aki több kártyát tud gyűjteni a játék végéig. Nagyobbaknak mind a 6 kérdést feltehetjük.

A Brainbox család többi tagja is kapható:

  -Első képeim

  -Matematika kicsiknek

  -Környezetismeret kicsiknek

  -Találmányok 8 éves kortól

  -Állatok 8 éves kortól

  -A világ országai 8 éves kortól

Gyártó Brainbox
Játékosok száma 2-6 fő
Játékosok száma 1-6
Jelleg megfigyelést fejlesztő játék
Fejleszti megfigyelőképességet, problémamegoldást, számolási készséget, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást,memóriát, tárgyi tudást

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 01. 07.
Nagyon érdekes és fejlesztő a játék. De nem csak a gyerekeknek hanem még a felnőtteknek is. Örülök, hogy sikerült a játékkal örömöt szereznem. A Játékliget csapatának nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget és szállítást. További sikeres munkát kívánok.

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves nagyszülőknek és szülőknek illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek az alsós gyerekek kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 8 éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a ismeretterjesztő játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, karácsony előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Brainbox: Találmányok – Megfigyelést fejlesztő társasjáték” névvel listázott ismeretterjesztő játék oldalára leggyakrabban a következő kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: megfigyelő játékok, társas játék, társasjáték iskolásoknak, társasjátékok, iskolás társas, társas, oktató játék, oktató játékok, iskolás társasjátékok, iskolás társasok, játékok. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: társas játékok, tanulós játék, készségfejlesztő játékok, megfigyelést fejlesztő játékok, megfigyelőkészséget fejlesztő játék, megfigyelőkészséget fejlesztő játék, gyerekjátékok, játék, társasjátékok iskolásoknak, gyermekjáték. A fenti termék egyebek mellett az „Intézményeknek > Környezeti ismeretek” elnevezésű kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló ismeretterjesztő játék termékadatlapja tekinthető meg. Az iskolás társasjáték címkére kattintva példának okáért több mint 159 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

A Brainbox: Találmányok – Megfigyelést fejlesztő társasjáték termék mellett leggyakrabban a következő termékek kerültek még vásárlóink kosarába: → Brainbox – Magyarország – Mit jegyzel meg 10 másodperc alatt? → Brainbox: Állatok – Megfigyelést fejlesztő társasjáték → A világ Országai – Brainbox társasjáték → Színkép (Colour Code) – Smartgames fejlesztő játék → Brainbox: Közlekedés – Megfigyelést fejlesztő társasjáték → BrainBox – Ragadozók – Memóriafejlesztő társasjáték → Asmodee Dobble kártyajáték – Készségfejlesztő játék → Brainbox: Környezetismeret kicsiknek – Megfigyelést fejlesztő társasjáték → A világtörténelem – Brainbox társasjáték → Magyarország Kvíz Junior – Családi társasjáték.