A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Brainbox: Találmányok – Megfigyelést fejlesztő társasjáték

Ár:
4.290 Ft
Cikkszám: 933
Gyártó: Brainbox
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 43
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 26.
Brainbox- Találmányok egy memória és reakciófejlesztő társasjáték iskolásoknak, mellyel a tárgyi tudásukat is mélyíthetik.
A játékot a Londoni Tudományos Múzeummal együttműködve fejlesztették. Minden kártya egy találmányról szól, ki és hol , hogyan találta fel, milyen jelentőséggel bír napjainkban.
Ez a termék csomagban is kapható. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Brainbox- Találmányok társasjáték a memória és megfigyelési képességfejlesztésére iskolásoknak a tárgyi tudásukat, általános ismereteiket is bővíthetik.

A játék 70 gyönyörűen illusztrált kártyát tartalmaz. Felfordít a gyerkőc egy lapot és amíg a homokóra lepereg (10 másodperc) megfigyelheti,elolvashatja hogy mit is lát a képen. Ha letelt az idő, elvesszük a kártyát előle. Dob a dobókockával, és amelyik számot dobta, azt a kérdést tesszük fel neki. Ha tudta a választ, övé lehet a kártya. A játékot az nyeri, aki több kártyát tud gyűjteni a játék végéig. Nagyobbaknak mind a 6 kérdést feltehetjük.

A Brainbox család többi tagja is kapható:

  -Első képeim

  -Matematika kicsiknek

  -Környezetismeret kicsiknek

  -Találmányok 8 éves kortól

  -Állatok 8 éves kortól

  -A világ országai 8 éves kortól

Gyártó Brainbox
Játékosok száma 2-6 fő
Játékosok száma 1-6
Jelleg megfigyelést fejlesztő játék
Fejleszti megfigyelőképességet, problémamegoldást, számolási készséget, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást,memóriát, tárgyi tudást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak az iskolás gyerekek legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra tizenkét éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a ismeretterjesztő játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, karácsony tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Brainbox: Találmányok – Megfigyelést fejlesztő társasjáték” terméknévvel megtalálható ismeretterjesztő játék oldalára általában a következő kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: társas játék, tanulós játék, társasjátékok, megfigyelő játék, készségfejlesztő játékok, tanulós játékok, játékok, oktató játék, oktató játékok, társas. Hasonló típusú szavak, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: képességfejlesztő játékok, iskolás társasjátékok, társasjátékok iskolásoknak, oktatójátékok, játék, társas játékok, készségfejlesztő játék, gyermekjátékok, gyerekjátékok, ismeretterjesztő játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Társasjáték > Fejlesztő társasjátékok” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számos további, hasonló ismeretterjesztő játék termékadatlapja között lehet böngészni. A gyerekjáték címkére kattintva példának okáért több mint 4842 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.