A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A világtörténelem – Brainbox társasjáték

Ár:
4.290 Ft
Cikkszám: 1096
Gyártó: Brainbox
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 43
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 26.
Brainbox- A világtörténelem egy memória és reakciófejlesztő társasjáték iskolásoknak, mellyel a tárgyi tudásukat,történelmi ismereteiket is mélyíthetik.
Ez a termék csomagban is kapható. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Brainbox- A világtörténelem társasjáték a memória és megfigyelési képességfejlesztésére iskolásoknak a tárgyi tudásukat, általános ismereteiket is bővíthetik. Játszhatnak vele egyedül, de akár nagy csoportban is.  A játék 70 gyönyörűen illusztrált kártyát tartalmaz, melyek 70%-ban újrahasznosított anyagból készülnek.  Felfordít a gyerkőc egy lapot és amíg a homokóra lepereg (10 másodperc) megfigyelheti,elolvashatja hogy mit is lát a képen. Ha letelt az idő, elvesszük a kártyát előle. Dob a dobókockával, és amelyik számot dobta, azt a kérdést tesszük fel neki. Ha tudta a választ, övé lehet a kártya. A játékot az nyeri, aki több kártyát tud gyűjteni a játék végéig. Nagyobbaknak mind a 8 kérdést feltehetjük.  A Brainbox család többi tagja is kapható:

-Első képeim

-Matematika kicsiknek

-Környezetismeret kicsiknek

-Találmányok 8 éves kortól

-Állatok 8 éves kortól

-A világ országai 8 éves kortól

-A világ városai

-Farm

Gyártó Brainbox
Játékosok száma 2-6 fő
Játékosok száma 1-6
Jelleg megfigyelést fejlesztő játék
Fejleszti megfigyelőképességet, problémamegoldást, számolási készséget, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, memóriát, tárgyi tudást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe az iskolások kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 10 éves gyerekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Játék webshopunkban „A világtörténelem – Brainbox társasjáték” terméknévvel megtalálható társasjáték oldalára jellemzően ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: társas, gyermekjátékok, megfigyelőkészséget fejlesztő játék, társasjáték iskolásoknak, gyermekjáték, megfigyelő játék, társas játék, készségfejlesztő játékok, megfigyelőkészséget fejlesztő játék, iskolás társasok, készségfejlesztő játék. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: történelmi játékok, memória játék, megfigyelő játékok, gyerekjátékok, iskolás társas, megfigyelést fejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok, történelmi játék, iskolás társasjátékok, társasjátékok. A fenti társasjáték többek között az „Intézményeknek > Figyelem, memóriafejlesztés” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Társasjáték” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló társasjáték között lehet böngészni. A játékos történelem címkére kattintva például körülbelül 6 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.