A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A világtörténelem – Brainbox társasjáték

Ár:
4.790 Ft
Cikkszám: 1096
Gyártó: Brainbox
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 48
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 18.
Brainbox- A világtörténelem egy memória és reakciófejlesztő társasjáték iskolásoknak, mellyel a tárgyi tudásukat,történelmi ismereteiket is mélyíthetik.
Ez a termék csomagban is kapható. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Brainbox- A világtörténelem társasjáték a memória és megfigyelési képességfejlesztésére iskolásoknak a tárgyi tudásukat, általános ismereteiket is bővíthetik. Játszhatnak vele egyedül, de akár nagy csoportban is.  A játék 70 gyönyörűen illusztrált kártyát tartalmaz, melyek 70%-ban újrahasznosított anyagból készülnek.  Felfordít a gyerkőc egy lapot és amíg a homokóra lepereg (10 másodperc) megfigyelheti,elolvashatja hogy mit is lát a képen. Ha letelt az idő, elvesszük a kártyát előle. Dob a dobókockával, és amelyik számot dobta, azt a kérdést tesszük fel neki. Ha tudta a választ, övé lehet a kártya. A játékot az nyeri, aki több kártyát tud gyűjteni a játék végéig. Nagyobbaknak mind a 8 kérdést feltehetjük.  A Brainbox család többi tagja is kapható:

-Első képeim

-Matematika kicsiknek

-Környezetismeret kicsiknek

-Találmányok 8 éves kortól

-Állatok 8 éves kortól

-A világ országai 8 éves kortól

-A világ városai

-Farm

Gyártó Brainbox
Játékosok száma 2-6 fő
Játékosok száma 1-6
Jelleg megfigyelést fejlesztő játék
Fejleszti megfigyelőképességet, problémamegoldást, számolási készséget, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, memóriát, tárgyi tudást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe az iskolások legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek kilencéves gyerekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív játék webáruházunkban „A világtörténelem – Brainbox társasjáték” névvel megtalálható társasjáték oldalára leggyakrabban a következő kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: memóriajátékok, iskolás társasjátékok, megfigyelőkészséget fejlesztő játék, iskolás társasok, megfigyelőkészséget fejlesztő játék, memória játék, megfigyelést fejlesztő játékok, iskolás társas, memória játékok, társas játékok. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: megfigyelő játékok, játékok, képességfejlesztő játékok, társas, történelmi játékok, társasok, társas játék, társasjátékok, játék, gyerekjátékok. A fenti társasjáték többek között az „Életkor szerint” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Márkák > Brainbox” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló társasjáték termékadatlapja tekinthető meg. A társasjáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 920 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

Vásárlóink az A világtörténelem – Brainbox társasjáték terméken túl leggyakrabban a következő termékeket rendelték még meg: → A világ Országai – Brainbox társasjáték → Brainbox – Magyarország – Mit jegyzel meg 10 másodperc alatt? → Brainbox: Állatok – Megfigyelést fejlesztő társasjáték → A világ városai – Brainbox társasjáték → Brainbox: Találmányok – Megfigyelést fejlesztő társasjáték → Brainbox: Közlekedés – Megfigyelést fejlesztő társasjáték → Grabolo – Gyorsasági társasjáték → BrainBox – Ragadozók – Memóriafejlesztő társasjáték → Tick Tack Bumm – Partyjáték → BrainBox Tudományos ismeretek – Megfigyelést fejlesztő társasjáték.