A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Akadály alagút - Pszichomotoros mozgásfejlesztő eszköz

Ár:
29.900 Ft
Cikkszám: 14216
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 300
Szállítási díj: Ingyenes
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. január 29.

Az óvodások mozgásfejlesztése játék közben, játékosan történnek. A mozgás fejlesztésével fejlődik a reakció- , egyensúlyérzék, és számos olyan készség, amely összefügg az agyi, és idegrendszeri éréssel, fejlődéssel. Az Alagút egy olyan mozgásfejlesztő játék, mely segíti az óvónőt, vagy gyógypedagógust a gyermekek pszichomotorikus készségeinek fejlesztésében.

A készlet tartalma:
4 db ív
8 db gumitalp

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Ezek a készletek ösztönzik a koordinációt és ösztönzik a szórakoztató, aktív játékokat.
A készlet alkalmas a több korosztályú gyermekek számára, és az elemek különböző nehézségű akadályokba rendezhetők az egyensúly javítása érdekében.
Minden elem moduláris és egymáshoz kapcsolódik, így a legtöbbet kihozhatja a gyermekből.
Az alábbi képeken javasolt megoldások a különböző készletek összes elemének felhasználásával készültek, de a fantáziára van bízva, milyen kombinációt hozunk létre.


 
Fejleszti Mozgásfejlődést
Gyártó Egyéb
Jelleg készségfejlesztő játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Játék webshopunkban „Akadály alagút – Pszichomotoros mozgásfejlesztő eszköz ” névvel megtalálható mozgásfejlesztő eszköz adatlapjára leggyakrabban ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: mozgásfejlesztő eszközök, mozgást fejlesztő eszköz, mozgást fejlesztő eszközök, mozgásfejlesztő játékok, készségfejlesztő eszköz. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segíthetnek a legjobb fejlesztő eszközök kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: óvodai fejlesztő eszközök, fejlesztő eszközök, képességfejlesztő eszközök, bölcsődei berendezések, készségfejlesztő eszközök, bölcsődei berendezés. A fenti termék egyebek mellett az „Intézményeknek ” elnevezésű kategóriában és a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló mozgásfejlesztő eszköz termékadatlapja tekinthető meg. A mozgásfejlesztő eszköz kulcsszóra kattintva például körülbelül 311 különféle fejlesztő eszköz között válogathatnak a bölcsődei, óvodai illetve iskolai vezetők, pedagógusok.

Az Akadály alagút – Pszichomotoros mozgásfejlesztő eszköz termék kiválasztása esetén legtöbbször az alábbi termékeket rendelték még meg vásárlóink: Csodakártya – Jobb és bal agyfélteke összehangolása; Egyensúly-zsák – Tégla " Babzsák "; Folyami kövek – Mozgásfejlesztő játék; Ugrálózsák- 60 cm – Színes; Érzelmi intelligencia csomag – Kártya és gyakorlatok; Gonge – Ejtőernyő (350cm) – Mozgásfejlesztő játék; Kötél létra – Hét fokos kötélhágcsó; Nyíl alakú padlójelölő – Amaya – 6 db-os; Logico Piccolo Iskolakezdés sorozat – Akciós Logico Piccolo csomag; Csíptetős rajztábla A/4-es .