5 (1 vélemény)

Szem-kéz koordináció: Nyomkövetés Logico Piccolo feladatlapok - 978-963-294-061-8

Raktáron

Szem- kéz koordináció - Nyomkövetés feladatcsomag az iskolás gyermek vizuális észlelését, felismerését fejleszti, mely alapvető feltétele az írás- és olvasástanulásnak, valamint a matematikatanulásnak.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.21
2 690 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 269 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek gyermekek és szülők legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 4 éveseknek ” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a mesekönyvek és gyerekkönyvek találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Játék webáruházunkban „Szem-kéz koordináció: Nyomkövetés Logico Piccolo feladatlapok - 978-963-294-061-8” elnevezéssel megtalálható foglalkoztató füzet adatlapjára általában a következő kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: foglalkoztató, foglalkoztató füzet, koncentráció, fejlesztő. Hasonló témájú szavak, melyek még segítségre lehetnek a legjobb termékek kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: gyakorlófüzet, fejlesztő, készségfejlesztő. A fenti foglalkoztaó füzetek többek között a „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” termékkategóriában illetve a „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játékok 5-6-7 éves lányoknak” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló mesekönyv tekinthető meg. A fejlesztő játékok kattintva például több száz különféle fejlesztő és gyerekjátékból között választhatnak az unokájuk vagy gyermekük számára minőségi foglalkoztató füzeteket kereső szülők vagy nagyszülők illetve készségfejlesztő játék ajándékozását tervező látogatók.

Szem_kez_koordinacio_Nyomkovetes_Logico_Piccolo_feladatlapok_978_963_294_061_9
Szem-kéz koordináció: Nyomkövetés Logico Piccolo feladatlapok - 978-963-294-061-8
2 690 Ft