Motamo Junior- Kártyajáték - Pici-Mondandó - Djeco

Raktáron

A Djeco kommunikációs kártyajátékában személyek, állatok, tárgyak neveit kell kitalálni a kicsiknek. A kérdező csak egyetlen szót mondhat arról, amit ki kell találni. 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
3 220 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 322 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a nagyszülők és szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a kisiskolás gyerekek legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek hat éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a kártyajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Játék webáruházunkban „Motamo Junior- Kártyajáték - Pici-Mondandó - Djeco” névvel listázott kártyajáték adatlapjára jellemzően a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: logikai játékok, játék, gyermekjáték, logikát fejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok, kártyajátékok, készségfejlesztő játékok. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: logikus gondolkodást fejlesztő játék, játékkártya, játékok, logikát fejlesztő játék, kártya játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játékok. A fenti kártyajáték többek között az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Újdonságok” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló kártyajáték között lehet válogatni. A kártyajáték címkére kattintva például körülbelül 236 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

Motamo Junior- Kártyajáték - Pici-Mondandó - Djeco
Motamo Junior- Kártyajáték - Pici-Mondandó - Djeco
3 220 Ft