Villageo - Egyszemélyes társasjáték - Blue Orange

Raktáron

Ebben a játékban figyelned kell a tervezési korlátozásokra és a vállalkozásokat, házakat, tavakat és kerteket a megfelelő helyre kell elhelyezned úgy,  hogy ne ütközzön a javasolt tervekkel és építsd meg az ideális városod.

A szabályok egyszerűek: A lapok színeinek meg kell egyezniük a térképpel, és 2 azonos színű csempe még a szögekkel sem köthető össze.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
4 490 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 449 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk a nagyszülőknek és szülőknek vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak az iskolás gyerekek legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 11 éves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Fejlesztő játék webshopunkban „Villageo - Blue Orange” elnevezéssel listázott logikai játék termékadatlapjára általában a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: logikus gondolkodást fejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, gyerekjátékok, képességfejlesztő játék, logikát fejlesztő játék. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: gyermekjáték, logikát fejlesztő játékok, logikai játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játék. A fenti logikai játék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű kategóriában, „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek, felnőtteknek” elnevezésű kategóriában és a ,,Márkák > Blue Orange" található meg. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló logikai játék tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva pl. körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

Villageo_Blue_Orange_BLU34810
Villageo - Egyszemélyes társasjáték - Blue Orange
4 490 Ft