A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vigyázz, kész, rajt! - Mozgásfejlesztő játék - Learning Resources

Ár:
14.940 Ft
Cikkszám: 11105
Gyártó: Learning Resources
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 150
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 01.
Vigyázz, kész, rajt! Mozgás, tanulás és szórakozás mindezt most egyszerre!
Egyszerű, és mókás játék a mozgásfejlesztésre valamit a színek és számok felismerésének gyakorlására! 
Álljunk rá a színes korongokra, dobjunk egyet az óriás dobókockákkal, amikből kiderül, hogy milyen feladatot hányszor ismételjünk, és kezdődhet a játék! Egyszerű, mókás, és közben segíti a gyerekeket a mozgás-típusok könnyed begyakorlásában. Készen állsz? 
Óvodásoknak, kisiskolásoknak Intézményekben, de otthoni használatra is egyaránt ajánljuk! 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Feladat-kockák: 
Figyelem: A sérülés elkerülése érdekében, a játék előtt először gyakoroltassuk be a diákokkal ezeket a mozgás-típusokat, hogy biztos, hogy megfelelő módon végezzék őket. Alakítsd a gyakorlatokat a diákjaid igényének megfelelően.
  • Jumping Jack: Kezek fel-lábak szétnyit; kezek le- lábak összezár.
  • Fél-guggolás: Nyújtsd ki a kezed magad előtt, és hajlítsd be a térded, mintha székre ülnél. Egyenesedj ki a pozícióból.
  • Lábujj-érintő: Összezárt lábfejekkel hajlítsd be a derekad, és próbáld megérinteni a lábujjad. Kezdheted úgy is a gyakorlatot, hogy a lábaid és a karjaid még nincsenek összezárva. Érintsd meg a bal lábfejed a jobb kezeddel, majd a jobb lábfejed a bal kezeddel.
  • Helyben futás: Mozgasd a karjaid és lábaid, és fuss egy helyben.
  • Karkörzés: Nyújtsd ki a karjaid vállmagasságba emelve oldalra, és írj le velük lassú köröket, előre vagy hátra.
  • Ugrás: Zárt lábfejekkel ugrálj előre kicsiket egy lábon, vagy páros lábon.
  • Egyszerű, mókás, és közben segíti a gyerekeket a mozgás-típusok könnyed begyakorlásában.
KIS- ÉS NAGY CSOPORTOKNAK:
Gyakoroljuk a mozgás-típusokat!
1. Helyezzük el a korongokat a szoba egész területén, és minden diák válasszon egyet, amire rááll. Győződjünk meg róla, hogy minden színből használunk legalább egy korongot.
2. Dobjunk mindhárom kockával egyszerre, és mondjuk el hangosan, mit dobtunk. Ha jumping jack -et, 3-at, és piros-at dobtunk, mindenki, aki piros korongon áll, csináljon három jumping jack-et.
3. Ha a színkockánál az összes színt mutató oldal jön ki a dobásban, akkor minden szín játszik, és minden játékosnak el kell végeznie a feladatot.

Alternatív játékmódok:
• csak a feladat - és számkockákat használjuk, és végezze el az egész osztály, vagy egy kis csoport az összes gyakorlatot
• csak a feladat - és színkockákat használjuk: mondj egy tetszőleges számot, a maximum szám, ami elvégzendő a gyakorlatokból: kb. 10-15 ismétlés legyen

KIS CSOPORTOKNAK:
Gyakoroljuk az egyszerű összeadás műveleteket! Csak a szín-és számkockákat használjuk.

1. Helyezzünk el a szobában a korongok közül mindegyik színből egyet-egyet, és mindenki válasszon magának egyet, amire rááll.
2. Valamelyik diák mondjon hangosan egy tetszőleges számot.
3. Dobjunk a számkockával. Adjuk hozzá a dobott számot, az előbb mondott számhoz. A tanár arra kíváncsi, mi lett az összeadás eredménye.
4. Minden diák számolja ki fejben az összeget.
5. Dobjunk a színkockával. Az a diák, aki a dobott színű korongon áll, elmondja a megoldást.

Alternatív játékmód:
• A játék menete ugyanaz, mint eddig, csak kivonással, szorzással és osztással játsszuk.

A korongokat használva, hozzunk létre változatos csoportokat!
1. Minden diák dobjon a színkockával, és álljon rá a dobott színű korongra.

Tartalma: 3 db 12x12x12 cm-es felfújható kocka (színek, számok, elvégzendő feladatok),  25 db ø 25 cm-es habszivacs szőnyeg öt különböző színben.     
Fejleszti Mozgásfejlődést
Gyártó Learning Resources
Jelleg készségfejlesztő játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe a nagycsoportos óvodások kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 6 éves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Játék webáruházunkban „Vigyázz, kész, rajt! - Mozgásfejlesztő játék - Learning Resources” elnevezéssel listázott társasjáték termékadatlapjára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: társas játék, gyerekjátékok, családi társasjátékok, családi játékok, partyjátékok, játékok, társas, készségfejlesztő játékok, játék, társasjáték családoknak. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: társasjátékok családoknak, családi játék, buli játékok, gyermekjáték, buli játék, party játékok, képességfejlesztő játék. A fenti társasjáték egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Társasjáték > Party játékok” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték adatlapja között lehet válogatni. A családi játék címkére kattintva például körülbelül 156 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.