A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Programozható cicus - Coding Critters - Learning Resources

Youtube videók

Ár:
16.490 Ft
Cikkszám: 10704
Gyártó: Learning Resources
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 165
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 30.

A cica, ami csak a parancsaidra vár!

A Learning Resources Coding Critters játékában számítógép nélkül, már ovis korban elsajátíthatod a programozás alapjait. Ezt a cicát ugyanis te programozhatod!
Nem szükséges programozónak lenned, sőt programnyelvekről sem kell tudnod, mert a magyar nyelvű útmutatóban lépésről lépésre megtanulhatod, hogyan programozd Scamper-t a robotcicát a hátán lévő gombok segítségével.
A készletben megtalálod Scamper házát, és kertjének részeit a fával és a csúszdával, ahogyan Scamper kedvenc pamutgombolyagját és kölykét Sneaker-t.
Ha pedig éppen nincs kedved programozni, választhatod a játék üzemmódot, amikor éneklő, táncoló cicussá változik.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Ismerkedj meg vele közelebbről!
Minden gyerek imádja a gombnyomásra zenélő, ugra-bugráló, táncoló állatokat, ahogyan a távirányítós játékokat is. Mi lenne azonban, ha az önfeledt játék közben egy ilyen imádni való játék segítene a gondolkodásod fejlesztésében is? Megtanulhatnád, hogyan tervezd meg előre, mit csináljon cicusod, hogyan tanítsd meg neki mindezt lépésről lépésre, majd ellenőrizd, pontosan azt csinálta-e, mint amit szerettél volna.

A Coding Critter programozható cicusa pont ettől olyan különleges. A hátán lévő gombok segítségével ugyanis te magad programozhatod be, mit csináljon, utána pedig megnézheted, pontosan végrehajtotta-e utasításaidat. 

Ki és hogyan játszhat a Coding Critters programozható cicussal?

A Coding Critters programozható cicussal már 4 éves kortól játszhatnak a gyerekek. A készlethez járó útmutatóban meseszerűen mutatjuk be, hogyan lehet a cicust programozni az egyszerű feladatoktól az összetettebbekig. Ha pedig gyermeked elfáradna a programozásban, a cicust játszó üzemmódba helyezheted, amikor programozás nélkül is kedvére játszhat vele.

A cicus programozása rendkívül egyszerű, nem igényel programozó tudást, sőt számítógép se kell hozzá. A hátán lévő gombok segítségével előre-hátra közlekedik ill. jobbra-balra fordulattal halad előre. A különbség a távirányítós játékokhoz képest az, hogy akár 30 különböző lépést programozhatsz bele, amit a szintén a hátán lévő programozás gombbal hajt majd végre.

A cicushoz házikó, pamutgombolyag, hal, fa és csúszda is jár, mellyel a nappaliba vagy az asztalra varázsolhatod kertjét, sőt még kis barátja is van, akivel különböző játékokat játszhat.

A játék fontos részét képezik a programkártyák, amelyek azt a célt szolgálják, hogy gyermeked előre kigondolja azokat a lépéseket, amiket a cicusnak végre kell hajtania, majd miután egymás mellé tette a kártyákat, a kártyák alapján programozhatja be a cicust. Ennek két előnye is van.

  • Az egyik, hogy a gyerkőc sokkal könnyebben tudja a már lefektetett utasítások alapján programozni a cicust (kisebb gyerekeknek nem egyszerű 3-4 lépésből álló műveletsort megjegyezni, de a nagyobbaknak is kihívás 5-10 lépéses utasítássort fejben tartani)

  • A másik, hogy a lerakott kártyák segítségével könnyen ellenőrizheti, hogy a cicus helyesen hajtotta-e végre az utasítás sort. Ha esetleg nem, könnyen kiderítheti, vajon a program volt-e eleve hibás (a lerakott kártyák alapján) vagy rosszul lett beprogramozva a kívánt utasítás sor.

Milyen készségeket fejleszt a Coding Critter programozható cicus?

  • programozáshoz szükséges gondolkodás

  • probléma megoldás

  • előrelátás

  • türelem

  • kitartás

  • térlátás, téri orientáció

  • kritikus gondolkodás

Fejleszti logikus gondolkodást
Gyártó Learning Resources
Jelleg készségfejlesztő játék
Jelleg interaktív játék
Ajánlott 5 éves kor

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony előtt ajánlanánk a kedves nagyszülőknek és szülőknek illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak az alsó tagozatosok legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek tízéves gyerekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a interaktív játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Programozható cicus - Coding Critters - Learning Resources” elnevezéssel megtalálható interaktív játék adatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: játék, interaktív játékok, játékok, gyermekjáték, gyermekjátékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: interaktív gyerekjáték, készségfejlesztő játék, interaktív gyerekjátékok. A fenti termék egyebek mellett a „Márkák” termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló interaktív játék tekinthető meg. Az interaktív játék kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 19 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.