Dínós párosító játék a legkisebbeknek - Learning Resources

Nincs raktáron

Az aranyos dínókat két részből lehet összeépíteni. A párosításban segít a dínók színe és alakja. Mindegyik dínó fejét és hátát egyedi mintával látták el megkönnyítve a párok megtalálását. A színes dínók segítik a finommotorika fejlődését, a szín- és formafelismerést, valamint a számolási kézségeket.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
12 490 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 249 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves nagyszülőknek és szülőknek illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak a bölcsődések legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 2 éveseknek ” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a ismeretterjesztő játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Dínós párosító játék a legkisebbeknek - Learning Resources” névvel megtalálható párosító játék termékadatlapjára leggyakrabban ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: játékok, képességfejlesztő játékok, tanulós játékok, gyermekjáték, tanulós játék, oktató játék, készségfejlesztő játék. Hasonló témájú szavak, melyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: gyerekjátékok, képességfejlesztő játék, párkeresős játék, oktató játékok, ismeretterjesztő játékok, párkeresős játékok, párosítós játékok. A fenti párosító játék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló ismeretterjesztő játék adatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.