Végtelen hurok -két agyféltekét megmozgató ügyességi játék

Nincs raktáron

Klasszikus ügyessségi játék... Ügyesség és koncentráció kell a labda irányításához a fekvő nyolcason. A golyópálya végtelenített azáltal, hogy váltott kézzel mindig a végéhez illeszted az elejét, a hurkot ezzel végtelenítve.  A két agyfélteke (jobb és bal agyfélteke) működését összehangolja.Két különböző sebességű golyóval tovább variálható a játék

Anyaga: kiváló minőségű műanyag
Méretek: 34 x 21 x 4,5 cm


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
7 980 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 798 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a Játékliget legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 5-6-7 éveseknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Végtelen hurok -két agyféltekét megmozgató ügyességi játék” elnevezéssel listázott oktatójáték termékadatlapjára általában a következő kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: betű játékok, betű játék, képességfejlesztő eszköz, képességfejlesztő eszközök, tanulós játékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek a legjobb fejlesztő eszközök megtalálásában, pl. a következők lehetnek: készségfejlesztő eszközök, oktatójátékok, oktató játék, oktató játékok, készségfejlesztő eszköz. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Iskola-előkészítő játék” kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló oktatójáték tekinthető meg. Az oktatójáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 216 különböző fejlesztő eszköz között választhatnak az iskolai, óvodai illetve bölcsődei pedagógusok, vezetők.

 

Vásárlóink a Végtelen hurok -két agyféltekét megmozgató ügyességi játék terméken túl leggyakrabban a következő termékeket választották még: » Egység – Verseskönyv nem csak gyerekeknek (Ajándék) » Íráselőkészítő Sablonok – Miniland » Tick Tack Bumm Junior – Partyjáték gyerekeknek » Egyensúlyozó labirintus – Philos – Golyóvezető fajáték » Brainbox: Matematika kicsiknek – Megfigyelést fejlesztő társasjáték.