Little Dutch - Uzsonnás doboz - Óceán kék

Raktáron

A Little Dutch uzsonnás dobozaival mindenre felkészült lehetsz, hiszen a doboz kivehető betétet és egy villát is rejt magában. Gyümölcsöt, nasit, szendvicseket is bele tudsz tenni a dobozba, ideális kiránduláshoz, a játszótérre vagy az iskolába. A dobozt az óceán élővilága díszíti. Remekül passzol a Little Dutch óceán kék pop-up kulacsához.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.12
4 290 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 429 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe szülők és gyerekek legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 6 éveseknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok az uzsonnásdobozok és gyerekholmik kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Uzsonnás doboz - Óceán kék - Little Dutch” terméknévvel listázott gyerek kulacs adatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel találnak rá vevőink: uzsonnásdobozok, gyerekkulacs, uzsonnásdoboz, gyerekkulacsok. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek még segíthetnek a megfelelő gyerekholmik kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: kulacs, gyermekholmi, kulacsok. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” kategóriában és a „Játékkategóriák > Iskolai és óvodai kellékek” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló gyerek kulacs termékadatlapja tekinthető meg. Az uzsonnás doboz kulcsszóra kattintva például több mint 50 különböző gyerekholmi között választhatnak a hasznos és szép gyermekholmikat kereső vásárlók, nagyszülők és szülők.

Uzsonnas_doboz_Ocean_kek_Little_Dutch
Little Dutch - Uzsonnás doboz - Óceán kék
4 290 Ft