Trefl Star Wars - Baby Yoda 100 db-os puzzle

Nincs raktáron

A Star Wars univerzum népszerű Mandalorian sorozatában szereplő Baby Yoda-t ábrázolja ez a kiváló minőségű 100 db-os puzzle. A Trefl puzzle darabok tökéletesen illeszkednek és a kompromisszummentes, professzionális nyomdai eljárásoknak köszönhetően az elkészült kép lélegzetelállítóan éles és színpompás.

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
1 500 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 150 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a kisiskolás gyerekek legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 5 éves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a ismeretterjesztő játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webáruházunkban „Trefl Star Wars - Baby Yoda 100 db-os puzzle” elnevezéssel megtalálható ismeretterjesztő játék adatlapjára általában ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vevőink: oktató játékok, térképek, tanulós játékok, képességfejlesztő játék, puzzle kirakók, játék, oktató játék, kirakós játékok, gyermekjátékok. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: gyerekjátékok, készségfejlesztő játékok, puzzle játék, puzzle kirakós, puzzle-ök, puzzle kirakó, puzzle játék, kirakó játékok, képességfejlesztő játékok, játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Márkák > Trefl” elnevezésű kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló ismeretterjesztő játék között lehet válogatni. A gyerekjáték címkére kattintva pl. körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.