A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Testséma – Okoskocka

Ár:
51.900 Ft
Cikkszám: 554
Gyártó: Okoskocka
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 519
Szállítási díj: Ingyenes
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 21.
Testséma az Okos(koc)ka fejlesztő játékcsalád tagja. A testséma a testtudat és a mozgás feletti kontrollnak is a szabályozója. Térirányok felismerése, testhelyzetek reprodukálása, mozdulatsorok kivitelezése- mind ide tartozik.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A testséma fogalmának jelentése kettős. Egyrészt gyűjtőfogalomként használjuk a testtudat, testkép és a szűkebb értelmezésű testséma együttes kifejezésére. Útmutatónkban is így jelenik meg e fogalom. Ugyanakkor szűkebb jelentésben a testséma a testünk határainak, a mozgás feletti kontrollnak a szabályozója. Marton Magda vizuális-poszturális testsémának is nevezi. A készlet a testséma fejlődésének minden szintjére sokféle játékos feladathelyzetet biztosít. Ezzel nemcsak az adott szintre való eljutást, hanem az egyes szintek megerősítését is megvalósíthatóvá teszi. Biztosítja tehát a fejlesztés alapelveit: a fokozatosságot, a játékosságot, a gyakorlást, s az időt az érésre. A testséma területeinek pszichológiai értelmezésével és szükségszerűségével, valamint 10 főfeladat leírásával találkozhat az olvasó az útmutatóban. Természetesen az eszköz jóval több játékkínálatot hordoz magában, melyeket maguk a gyerekek és a gyerekekkel együtt játszó felnőttek könnyedén felismerhetnek. Az útmutatóban leírt játékok lehetőséget adnak a testséma komplex fejlesztésére az alábbi részképességek fejlesztése által: Testrészek ismerete (az anyanyelvi kockajáték-családban jelenik meg teljes részletességgel). Testünk működése. Érzékelésmódok. Térirányok ismerete. Téri pozíciók megkülönböztetése. Testkép. Testszimmetria felismerése. Formafelismerés taktilis érzékelésmódban. Arcfelismerés, arcok megkülönböztetése. Érzelmek tükrözése, kifejezése (az érzelmi intelligencia eszközcsaládban jelenik meg teljességgel). Testhelyzetek felismerése, reprodukálása. Testhatárok érzékelés. Mozdulatsorok kivitelezése. Keresztpályák fejlesztése. Célvezérelt mozgás végrehajtása csukott szemmel. A jobb és a bal agyfélteke kommunikációjának és együttműködésének fejlesztése. A testséma kockacsalád tartalma:

-120 db kocka fadobozban

kártyacsomagok

kiegészítő fóliák mappában

-kockafogók

-útmutató

Gyártó Okoskocka

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív játék webshopunkban „Testséma – Okoskocka” névvel listázott óvodai eszköz adatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: óvodai fejlesztő eszköz, készségfejlesztő eszközök. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő fejlesztő eszközök kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: fejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszköz, képességfejlesztő eszközök. A fenti óvodai eszköz egyebek mellett az „Intézményeknek > Okoskocka” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló óvodai eszköz adatlapja tekinthető meg. A fejlesztő eszköz kulcsszóra kattintva pl. több mint 777 különféle fejlesztő eszköz között választhatnak a bölcsődei, óvodai illetve iskolai vezetők, pedagógusok.

Vásárlóink a Testséma – Okoskocka terméken túl legtöbbször a következő termékeket választották még: • Anyanyelvi játék – Okoskocka • Számolás – Okoskocka • Vízfesték 11 szín +1 fedőfehér- Pelikan • Forgó tölcsér – Mozgásfejlesztő játék • Bobo-Car – Piros színű BoboCar járgány műanyag kerékkel • Bobo-Car – kék színű gyerekjárgány műanyag kerékkel • Gyermekdalok színes kottával – Kottagyűjtemény Ulwila módszerhez • Kerekítő 2. – Ölbéli játékok és mondókák • Hangolt csengősor • Bosch – Játék fűnyíró – Műanyag kerti játék.

Termék címkék: fejlesztő eszköz, óvodai eszköz