A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Testséma – Okoskocka

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
46.800 Ft
Szerezhető hűségpontok: 468
Cikkszám: 554
Testséma az Okos(koc)ka fejlesztő játékcsalád tagja. A testséma a testtudat és a mozgás feletti kontrollnak is a szabályozója. Térirányok felismerése, testhelyzetek reprodukálása, mozdulatsorok kivitelezése- mind ide tartozik.
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Okoskocka
Szállítási díj: Ingyenes
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. március 26.

Játék bemutatása

A testséma fogalmának jelentése kettős. Egyrészt gyűjtőfogalomként használjuk a testtudat, testkép és a szűkebb értelmezésű testséma együttes kifejezésére. Útmutatónkban is így jelenik meg e fogalom. Ugyanakkor szűkebb jelentésben a testséma a testünk határainak, a mozgás feletti kontrollnak a szabályozója. Marton Magda vizuális-poszturális testsémának is nevezi. A készlet a testséma fejlődésének minden szintjére sokféle játékos feladathelyzetet biztosít. Ezzel nemcsak az adott szintre való eljutást, hanem az egyes szintek megerősítését is megvalósíthatóvá teszi. Biztosítja tehát a fejlesztés alapelveit: a fokozatosságot, a játékosságot, a gyakorlást, s az időt az érésre. A testséma területeinek pszichológiai értelmezésével és szükségszerűségével, valamint 10 főfeladat leírásával találkozhat az olvasó az útmutatóban. Természetesen az eszköz jóval több játékkínálatot hordoz magában, melyeket maguk a gyerekek és a gyerekekkel együtt játszó felnőttek könnyedén felismerhetnek. Az útmutatóban leírt játékok lehetőséget adnak a testséma komplex fejlesztésére az alábbi részképességek fejlesztése által: Testrészek ismerete (az anyanyelvi kockajáték-családban jelenik meg teljes részletességgel). Testünk működése. Érzékelésmódok. Térirányok ismerete. Téri pozíciók megkülönböztetése. Testkép. Testszimmetria felismerése. Formafelismerés taktilis érzékelésmódban. Arcfelismerés, arcok megkülönböztetése. Érzelmek tükrözése, kifejezése (az érzelmi intelligencia eszközcsaládban jelenik meg teljességgel). Testhelyzetek felismerése, reprodukálása. Testhatárok érzékelés. Mozdulatsorok kivitelezése. Keresztpályák fejlesztése. Célvezérelt mozgás végrehajtása csukott szemmel. A jobb és a bal agyfélteke kommunikációjának és együttműködésének fejlesztése. A testséma kockacsalád tartalma:

-120 db kocka fadobozban

kártyacsomagok

kiegészítő fóliák mappában

-kockafogók

-útmutató

Gyártó Okoskocka
Mely kategória? Intézményi eszközök
Mely korosztály? 5 - 7 éves
Nem Mindegyik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Testséma – Okos(koc)ka” névvel megtalálható óvodai eszköz adatlapjára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: készségfejlesztő eszközök, óvodai fejlesztő eszközök. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segíthetnek a legjobb fejlesztő eszközök megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: óvodai fejlesztő eszköz, készségfejlesztő eszköz, fejlesztő eszközök. A fenti óvodai eszköz egyebek mellett a „Márkák” termékkategóriában,továbbá a „Márkák > Okoskocka” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló óvodai eszköz adatlapja tekinthető meg. A fejlesztő eszköz kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 430 különféle fejlesztő eszköz között böngészhetnek a bölcsődei, óvodai vagy iskolai vezetők, pedagógusok.

Termék címkék: fejlesztő eszköz, óvodai eszköz
MailChimp hírlevél modul

Játékliget hírlevél

Különleges ajánlatok, hírek, érdekességek!
Most ajándékkal jutalmazzuk feliratkozásod!

Milyen korú gyermeked van?

Adatvédelmi tájékoztatót a hírlevél kéréssel  elfogadom. 
Adatvédelmi azonosítónk:
NAIH-94873/2016
bármikor leiratkozhatsz 

Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
990 Ft (+200 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>