A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Testséma – Okos(koc)ka

Testséma – Okos(koc)ka Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
46.800 Ft
Szerezhető hűségpontok: 468
Cikkszám: 554
Testséma az Okos(koc)ka fejlesztő játékcsalád tagja. A testséma a testtudat és a mozgás feletti kontrollnak is a szabályozója. Térirányok felismerése, testhelyzetek reprodukálása, mozdulatsorok kivitelezése- mind ide tartozik.
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Okoskocka
Szállítási díj: Ingyenes
Ekkorra érkezhet hozzád: 2017. július 28.
Játék bemutatása

A testséma fogalmának jelentése kettős. Egyrészt gyűjtőfogalomként használjuk a testtudat, testkép és a szűkebb értelmezésű testséma együttes kifejezésére. Útmutatónkban is így jelenik meg e fogalom. Ugyanakkor szűkebb jelentésben a testséma a testünk határainak, a mozgás feletti kontrollnak a szabályozója. Marton Magda vizuális-poszturális testsémának is nevezi. A készlet a testséma fejlődésének minden szintjére sokféle játékos feladathelyzetet biztosít. Ezzel nemcsak az adott szintre való eljutást, hanem az egyes szintek megerősítését is megvalósíthatóvá teszi. Biztosítja tehát a fejlesztés alapelveit: a fokozatosságot, a játékosságot, a gyakorlást, s az időt az érésre. A testséma területeinek pszichológiai értelmezésével és szükségszerűségével, valamint 10 főfeladat leírásával találkozhat az olvasó az útmutatóban. Természetesen az eszköz jóval több játékkínálatot hordoz magában, melyeket maguk a gyerekek és a gyerekekkel együtt játszó felnőttek könnyedén felismerhetnek. Az útmutatóban leírt játékok lehetőséget adnak a testséma komplex fejlesztésére az alábbi részképességek fejlesztése által: Testrészek ismerete (az anyanyelvi kockajáték-családban jelenik meg teljes részletességgel). Testünk működése. Érzékelésmódok. Térirányok ismerete. Téri pozíciók megkülönböztetése. Testkép. Testszimmetria felismerése. Formafelismerés taktilis érzékelésmódban. Arcfelismerés, arcok megkülönböztetése. Érzelmek tükrözése, kifejezése (az érzelmi intelligencia eszközcsaládban jelenik meg teljességgel). Testhelyzetek felismerése, reprodukálása. Testhatárok érzékelés. Mozdulatsorok kivitelezése. Keresztpályák fejlesztése. Célvezérelt mozgás végrehajtása csukott szemmel. A jobb és a bal agyfélteke kommunikációjának és együttműködésének fejlesztése. A testséma kockacsalád tartalma:

-120 db kocka fadobozban

kártyacsomagok

kiegészítő fóliák mappában

-kockafogók

-útmutató

Gyártó Okoskocka
Mely kategória? Fejlesztő eszközök
Mely korosztály? 5 - 7 éves
Nem Mindegyik
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

A fejlesztő játék webshopunkban „Testséma – Okos(koc)ka” elnevezéssel listázott készségfejlesztő eszköz oldalára általában a következő kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: készségfejlesztő eszközök, fejlesztő eszközök, óvodai fejlesztő eszközök, óvodai fejlesztő eszköz. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segíthetnek a megfelelő készségfejlesztő eszköz megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: fejlesztő eszköz, képességfejlesztő eszközök, képességfejlesztő eszköz. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló készségfejlesztő eszközök listáját tekintheti meg. Figyelmébe ajánlanánk a kedves szülőknek a kisiskolások legkedveltebb játékait bemutató ajándékötleteinket, melyek a „népszerű ajándékötletek hatéves iskolásoknak” kategória oldalon találhatóak.
MailChimp hírlevél modul

Játékliget hírlevél

Különleges ajánlatok, hírek, érdekességek!
Most ajándékkal jutalmazzuk feliratkozásod!

Milyen korú gyermeked van?

Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod 
Adatvédelmi azonosítónk:
NAIH-94873/2016
bármikor leiratkozhatsz 

Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 2 munkanap - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
970 Ft (+150 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>