5 (6 vélemény)

Szorzókör

Nincs raktáron

Szorzókör segítségével a gyerekek villámgyorsan begyakorolják a szorzótáblát, mely valljuk be sok gyakorlást igényel.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.20
550 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 55 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánlanánk a kedves nagyszülőknek és szülőknek vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek az iskolások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek tízéves gyerekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a oktatójátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.


Játék webáruházunkban „Szorzókör” névvel megtalálható oktatójáték termékadatlapjára általában ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: matematikai játék, játékok, gyerekjátékok, képességfejlesztő játékok, oktató játékok, játékos matematika, képességfejlesztő játék. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: matematikai játékok, tanulós játékok, játékos matek, játék, tanulós játék, matekos játék, készségfejlesztő játék. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Matematikai játékok” termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Könyvek” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló oktatójáték termékadatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva pl. körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.


A Szorzókör termék mellett leggyakrabban az alábbi termékeket rendelték még meg vásárlóink: » Geometria korong » Német korong » Hét napjai korong » Hónapok tanulókorong » Mértékegységek munkalap – tanulási segédlet – IR-18295 » Számkorong » Angol korong – Rendhagyó igék gyakorlása játékosan » Grabolo – Gyorsasági társasjáték » Közönséges törtek – Tanulási segédlet » Titkok temploma – Smartgames logikai játék.