A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szivárvány kavicsok - Föld színekkel - 36 db-os készlet

Ár:
9.350 Ft
Cikkszám: 11661
Gyártó: Edx Education
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 94
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. június 03.

Szivárvány kavicsok formabontó játék a matematikai játékok óvodásoknak kategóriában!
Építsd meg amit a feladványkártyán látsz! Vagy csoportosítsd színek szerint a kavicsokat. De sorba is rendezheted nagyság szerint. Nagyon sokféleképpen használható  otthon, de akár fejlesztéshez foglalkozáson, vagy órán.
36 darab tömör gumi kavicsot tartalmaz 6 színben, 3 méretben, és egy feladatkártyát, de a gyerekek saját fantáziájukat is használhatják az építéshez.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Amellett, hogy gyönyörű és jó kézbe fogni, számos készséget is fejleszt:
- matematikai: kisebb-nagyobb, számolás, sorrendiséget
- finommotoros készségek, kézügyesség
- kreativitást
- térbeli tájékozódást, térérzéket
- színek és formák megkülönböztetését
- egyensúly érzéket
- összpontosítást, figyelmet, koncentrációt

Fejleszti Színek és formák felismerését
Gyártó Edx Education
Jelleg készségfejlesztő játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a 2 éves bölcsisek kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek bölcsődéseknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, karácsony tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Játék webshopunkban „Szivárvány kavicsok - Föld színekkel - 36 db-os készlet” elnevezéssel listázott kreatív játék termékadatlapjára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, gyermekjáték, gyermekjátékok, kreatív játékok. Hasonló témájú szavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: kreativitást fejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, fa játék, gyerekjátékok. A fenti termék többek között a  elnevezésű kategóriában és a „Márkák” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számos további, hasonló kreatív játék termékadatlapja között lehet böngészni. A kreatív játék kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 970 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.