A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Színes törtek - Törtek gyakorlása játékosan

Ár:
5.240 Ft
Cikkszám: 11656
Gyártó: Edx Education
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 53
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. június 03.

A színes törtek 51 darabból álló készlet, amely az egészet képviseli. Fele, harmada,negyede,ötöde,hatoda, nyolcada, tizede és tizenkettedik rész. Vizuálisan megjeleníti a törteket, ezáltal könnyebb a megértése, tanulása.
9 különböző színben, minden darabra megírva az érték. A darabokat praktikus átlátszó műanyag dobozban tárolhatjuk. Törtek gyakorlása játékosan ezzel az oktató játékkal. 
Mérete:10cm

További matematikai játékokat itt találsz.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Színes törtek - Törtek gyakorlása játékosan
1.)Ehhez kapcsolódóan játszhatunk olyan játékot, hogy a darabkákat letakarjuk egy kendővel, vagy betesszük egy zsákba. Minden játékos húz egy lapkát, majd összehasonlítjuk, hogy kié nagyobb. Az viszi a lapokat, aki a legnagyobb lapocskát húzta. Először mondhatjuk csak az értéket, majd ellenőrizzük, hogy valóban jól gondolkoztak-e a gyerekek.

2.)Játszhatunk úgy is, hogy versenyzünk az idővel. A kisgyereknek adunk egy törtrészt és az a feladata, hogy egy perc alatt hány kisebb egységre tudja bontani, leírva a műveletet is. Néhány alkalom kell csak a gyakorlásra, és verhetetlen lesz!

3.)Törtszámok összehasonlítására is ragyogóan használható a játék. Kiteszünk különböző mennyiségeket a gyermek elé és az ő feladata kirakni a relációs jelet közéjük.

4.)A törtek egyszerűsítését vagy bővítését is jól szemléltethetjük ezzel az eszközzel. Ez megalapozhatja a közös nevezőre hozást, amely a bonyolultabb műveleteknél lesz fontos.

+1)Szükségünk lesz két dobókockára. Ahány játékos játszik, annyi lapra rajzoljuk körbe az egy egész lapkát! Dobjunk a kockákkal, majd adjuk össze a két számot. Vegyük el az összeghez tartozó tört darabkát és tegyük az "egész lapunkra". 7-es és 9-es összeg esetén egy tetszőleges darabkát vehetünk el a lapok közül. 11-es összeg esetén egy - már meglévő- lapunkat tehetjük vissza a közösbe. A játékot az nyeri, akinek először lesz meg a darabkáiból az egy egész.

Fejleszti Mennyiségi következtetést, számlálást, relációk gyakorlását, matematikai készséget
Gyártó Edx Education
Jelleg Tanulást segítő játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Fejlesztő játék webshopunkban „Színes törtek - Törtek gyakorlása játékosan ” terméknévvel listázott oktatójáték adatlapjára leggyakrabban ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: matekos játék, készségfejlesztő eszközök, készségfejlesztő játék, oktatójátékok, készségfejlesztő eszköz, gyerekjátékok, oktató játék, oktató játékok, gyermekjátékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek a megfelelő fejlesztő eszközök kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: képességfejlesztő eszköz, matekos játékok, képességfejlesztő játékok, matematikai játék, képességfejlesztő játék, játékos matek, tanulós játékok, fejlesztő eszközök. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Életkor szerint” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló oktatójáték adatlapja tekinthető meg. A fejlesztő eszköz címkére kattintva például körülbelül 624 különböző fejlesztő eszköz között válogathatnak a bölcsődei, óvodai és iskolai vezetők, pedagógusok.