Színes ceruza készlet, MAPED "Color'Peps", 72 különböző szín

Raktáron

Az igazán nagy alkotásokhoz, önfeledt színezéshez, elengedhetetlen kellék egy színes ceruza készlet!
A Maped  színes ceruza készletével, igazán élénk, színes rajzokat készíthesz, legyen szó színezésről, rajzolásról vagy iskolai munkákról. 
A  ceruzák háromszög alakú kialakítást kaptak, ami biztosítja a kényelmes, könnyű rajzolást. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.06
6 760 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 676 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az iskolások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 7 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok az iskolai és óvodai írószerek, és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Színes ceruza készlet, MAPED "Color'Peps", 72 különböző szín" terméknévvel megtalálható ceruza termékadatlapjára általában ezekkel a kifejezésekkel találnak rá látogatóink: írószerek, papír-írószer. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek még segíthetnek a legjobb írószerek megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: ceruzák, ceruza készletek, színes ceruzák. A fenti ceruza egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” kategóriában és a „Márkák > Maped” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló ceruza tekinthető meg. Az írószer címkére kattintva példának okáért körülbelül 686 különböző írószer között választhatnak az írószereket kereső érdeklődők.

szines-ceruza-keszlet-maped-colorpeps-72-kulonbozo-szin
Színes ceruza készlet, MAPED "Color'Peps", 72 különböző szín
6 760 Ft