Színes ceruza készlet, MAPED "Color'Peps", 72 különböző szín

Nincs raktáron

Az igazán nagy alkotásokhoz, önfeledt színezéshez, elengedhetetlen kellék egy színes ceruza készlet!
A Maped  színes ceruza készletével, igazán élénk, színes rajzokat készíthesz, legyen szó színezésről, rajzolásról vagy iskolai munkákról. 
A  ceruzák háromszög alakú kialakítást kaptak, ami biztosítja a kényelmes, könnyű rajzolást. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
5 790 Ft
Nincs raktáron
A termék után járó hűségpontok: 58 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az iskolások legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 7 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok az iskolai és óvodai írószerek, és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, karácsony tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Színes ceruza készlet, MAPED "Color'Peps", 72 különböző szín" terméknévvel megtalálható ceruza termékadatlapjára általában ezekkel a kifejezésekkel találnak rá látogatóink: írószerek, papír-írószer. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek még segíthetnek a legjobb írószerek megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: ceruzák, ceruza készletek, színes ceruzák. A fenti ceruza egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” kategóriában és a „Márkák > Maped” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló ceruza tekinthető meg. Az írószer címkére kattintva példának okáért körülbelül 686 különböző írószer között választhatnak az írószereket kereső érdeklődők.