Smink és manikűr - Rajzolás vízzel - Melissa&Doug - Kreatív játék

Raktáron

Igazi lányos témájú kifestő, ami kihívást jelent a kisebbek számára. Tökéletes utazós játék vagy születésnapokra, ajándéknak is kiváló!
Izgalmas csajos kifestő, 4 újrafesthető lappal, és újratölthető vizes tollal. Használd a színezéshez a vizes tollat, élénk színekben fog pompázni a rajz!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.31
2 600 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 260 Ft
Videó
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak a középsős óvodások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra négyéves óvodásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Smink és manikűr - Rajzolás vízzel - Melissa&Doug - Kreatív játék” névvel megtalálható kreatív játék termékadatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: kreativitást fejlesztő játékok, játékok, alkotó játékok, képességfejlesztő játékok, kifestő játék, kifestő játékok, színezős játékok. Hasonló típusú szavak, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: játék, kifestős játék, képességfejlesztő játék, kreativitást fejlesztő játék, kifestős játékok, gyermekjáték, alkotó játék. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” elnevezésű termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Kreatívjáték” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló kreatív játék tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

smink-es-manikur-rajzolas-vizzel-melissaanddoug-kreativ-jatek
Smink és manikűr - Rajzolás vízzel - Melissa&Doug - Kreatív játék
2 600 Ft