Smartmax Basic 36 mágneses építőjáték

Nincs raktáron
Smartmax Basic 36 mágneses építőjáték a Smartgamestől óvodás gyermekeknek. Nagy méretű darabjainak köszönhetően a kisgyermekek már 2 éves kortól ismerkedhetnek a mágnesesség fogalmával. Az egyes szettek egymással kompatibilisek, összeépíthetőek.
Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.20
15 240 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 524 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a középsős óvodások kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra négyéves ovisoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Játék webáruházunkban „Smartmax Basic 36 mágneses építőjáték” terméknévvel listázott építőjáték termékadatlapjára jellemzően a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: mágneses építő készletek, konstrukciós játék, mágneses építőkészletek, játékok, mágneses építő játék, mágneses építő játékok, gyerekjátékok, képességfejlesztő játékok, építős játék. Hasonló témájú kifejezések, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: készségfejlesztő játék, építő játék, gyermekjátékok, mágneses építőkészlet, készségfejlesztő játékok, mágneses építőjátékok, mágneses építő készlet, építős játékok, konstruáló játékok. A fenti építőjáték többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kislányoknak” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló építőjáték tekinthető meg. Az építőjáték címkére kattintva például körülbelül 652 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.