5 (5 vélemény)

SmartMax Click & Roll, mágneses építőjáték

Raktáron

Smartmax Magnetic Discovery Click and Roll készlet, mellyel játszva megismerkedhetsz a mágnesességgel, megtanulhatod, hogyan illeszd össze az elemeket, hogy ne taszítsák egymást. A Smartmax egy újfajta mágneses építő játék, nagy méretű elemekkel, így akár 2 éves kortól játszhatsz vele. A kisebbek a síkbeli építkezéssel kezdhetnek, a bátor nagyobbak, akkár már térben is ügyeskedhetnek.  A különböző készletek egymással kombinálhatóak.
Szerezd be a többi Smartmax készletet is és építkezz. Határ a csillagos ég! Biztonságos erős jó minőségű!

Ajánlott: 3 éves kor felett.
Tartalom: 30 db játékelem. 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.31
19 790 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 979 Ft
Videó

Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánlanánk a kedves szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a középső csoportos ovisok legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra négyéves óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.


Kreatív játék webáruházunkban „SmartMax Click & Roll, mágneses építőjáték” terméknévvel listázott építőjáték termékadatlapjára leggyakrabban ezekkel a kifejezésekkel találnak rá látogatóink: képességfejlesztő játék, golyópálya építőjátékok, konstrukciós játék, mágneses építő készletek, játék, konstruáló játék, mágneses építőjátékok, gyerekjátékok, képességfejlesztő játékok, építős játékok, mágneses építőkészlet. Hasonló témájú szavak, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: gyermekjáték, készségfejlesztő játék, játékok, építős játék, készségfejlesztő játékok, golyópályák, mágneses építő játék, mágneses építő játékok, golyópálya játékok, konstruáló játékok. A fenti termék egyebek mellett az „Intézményeknek ” elnevezésű termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Építőjátékok > SmartMax mágneses építőjáték” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló építőjáték között lehet válogatni. A golyópálya játék címkére kattintva példának okáért több mint 35 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.


A SmartMax Click & Roll, mágneses építőjáték termék kiválasztása esetén legtöbbször az alábbi termékeket rendelték még meg vásárlóink: • Smartmax 6 golyó készlet – Mágneses építőjáték óvodásoknak • Junior Colorino – Színfelismerő társasjáték • Játszva megismerjük... a formákat – Kirakójáték • Smartmax 6 rövid és 6 hosszú rúd készlet – Mágneses építőjáték óvodásoknak • Hét napjai korong • Tárolódobozos tüsi – Képkirakó 300db szögletes tüskével(0954) • Golyós sorritmus – fajáték • Bigboum – djeco egyensúlyozó játék kicsiknek • Hónapok tanulókorong • Képkereső – Nagy készségfejlesztő fajáték.

SmartMax_Click_&_Roll,_magneses_epitojatek
SmartMax Click & Roll, mágneses építőjáték
19 790 Ft