A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pylos Classic – Amőba jellegű logikai játék

Ár:
9.490 Ft
Cikkszám: 8316
Gyártó: Gigamic
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 95
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 23.
A világon a legtöbb, játékoknak kiosztott díj nyertese. 2 játékos játszhatja, szükség lesz hozzá taktikára, stratégiára, megfigyelésre. Játékidő kb. 15 perc, de nem lehet abbahagyni. Újból és újból próbálkozunk.Igazi okos játék. Részleteket lásd lenn..
Ez a játék csomagban is kapható. 
Ajánlott: 8 éves kortól 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Amőba jellegű játék, de annál lényegesen több. 2 játékos játszhatja, 4x4 darab oszloppal. Az oszlopok kicsik vagy nagyok, sötétek vagy világosak, kerekek vagy szögletesek, tömörek vagy üregesek.  A játék célja: vízszintesen, függőlegesen, vagy átlósan egy négyes sort felépíteni úgy, hogy az adott sorban levő oszlopok valamely tulajdonság alapján egyformák legyenek. Azzal nehezítve, hogy azt nem döntheted el milyen figurát raksz, azt az ellenfél adja a kezedbe. Te azt vizsgáld meg, hova rakod.Te amint raktál, arról dönthetsz, hogy az ellenfél milyen bábut rakjon majd le. A győztes az, akinek  előbb sikerül a 4 egyformát feltenni.


  
 


 

Gyártó Gigamic
Játékosok száma 2 fő
Játékosok száma 2 játékos
Jelleg Amőba jellegű stratégiai társasjáték
Fejleszti taktikai készséget, rendszerező képességet, rugalmas gondolkodást, alkalmazkodóképességet, probléma megoldást, kombinációs készséget, koncentrációt,megfigyelést, önellenőrzést

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a kamaszok és felnőttek legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek felnőtteknek és kamaszoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, karácsony előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Fejlesztő játék webshopunkban „Pylos Classic – Amőba jellegű logikai játék” névvel listázott társasjáték oldalára jellemzően ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: gyermekjátékok, amőba játék, társasok, iskolás társasok, képességfejlesztő játékok, gyerekjátékok, társas játék, társasjátékok iskolásoknak, játékok. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: táblajátékok, iskolás társas, amőbás játékok, amőbás játék, képességfejlesztő játék, játék, társasjátékok, amőba jellegű játékok, amőba játékok. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Térbeli tájékozódás, környezetünk” elnevezésű kategóriában és az „Intézményeknek > Logika és gondolkodás” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló társasjáték termékadatlapja tekinthető meg. A társasjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 701 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.