Platós teherautó markológéppel - Écoiffier

Nincs raktáron

Irány az építkezés!

Ez a szuper platós teherautó nem hiányozhat egyetlen építkezésről sem. Narancssárga-sárga színkombinációval ellátott és egy vidám szempár is díszíti. A platóra felfér a kis markológép, melynek markolója mozgatható. A homokozóban vagy a szobában is használhatód. A játék fejleszti a gyerekek finommotorikus képességeit és szerepjátékokhoz is kiváló. 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
4 940 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 494 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek és nagyszülőknek illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak a középső csoportos óvodások legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 4 éves óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a autós játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Platós teherautó markológéppel - Écoiffier” terméknévvel megtalálható autós játék adatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: játékautók, gyermekjátékok, munkagépes játék, építős játékok, gyermekjáték, játékautó, játék autó, játék munkagépek. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: munkagépes játékok, gyerekjátékok, készségfejlesztő játék, játék, építős játék, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék. A fenti autós játék többek között az „Márkák > Écoiffier” termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Játékautók” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló autós játék között lehet válogatni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.