Pingvines fa formaválogató játék Magni

Raktáron

Illeszd a formákat a megfelelő helyre! A dekoratív fa formaválogató serkenti a kicsik logikai gondolkodását és a finommotorikus mozgását. A pasztell színek nyugtatólag hatnak a gyerekekre, a kedves formák kimondottan a kicsi ujjakra lettek tervezve. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád
2022.01.26
7 590 Ft
A termék után járó hűségpontok: 76 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves nagyszülőknek és szülőknek vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak az óvodások legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek ovisoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a babajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Pingvines fa formaválogató játék Magni” névvel listázott babajáték adatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: játékok, baba játékok, gyermekjátékok, bébi játékok, gyermekjáték, bébi játék, képességfejlesztő játék. Hasonló témájú kifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: formaberakó játékok, bébijáték, baba játék, készségfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, bébijátékok, képességfejlesztő játékok. A fenti babajáték egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek > Játék 1-2-3 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Finommotorika fejlesztés” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló babajáték tekinthető meg. A babajáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 461 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.