A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pet Five - Állati Ötös – Matematikai kártyajáték a Brainy Band-tól

Ár:
4.990 Ft
Cikkszám: 10702
Gyártó: The Brainy Band
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 50
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. január 29.

A Brainy Band legújabb játéka, a Pet Five - Állati ötös a legkisebbeknek készült, hogy segítse a számfogalom kialakulását és az 1-től 5- ig számok felismerését. Pelyhes csibék, cicusok és kutyusok játékosan vezetik be gyermeked a számok világába. 
Kétféle nehézségi szint segít a mennyiségek felismerésében 1-től 3-ig, majd 1-től 5-ig és háromféle játékváltozat közül választhatsz gyermeked életkora és kedve alapján.
A játékot kooperatív (mindenki nyer) és versengő változatban is játszhatjátok. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Ide Kattintva megtekintheti a játékötleteket.

Legyen mindenki számára élmény a tanulás!

A The Brainy Band egyedülálló társasjáték család, melyek mindegyike az orosz fejlesztő pszichológus, Szergej Parkhomenko találmánya. Szergej, aki korábban vállalatok számára tartott fejlesztő tréningeket, saját gyermeke iskolába menetelekor kezdett olyan készségfejlesztő módszerek kidolgozásába, melyekkel a tanulás és a különböző készségek rutinszerű elsajátítása szórakoztató élménnyé válik, kötelező és kényszerű feladatok sorozata helyett. Valamennyi The Brainy Band játék olyan újszerű megközelítést kínál a matematikai ismeretek elsajátítása és újabban az angol tanulás terén, amellyel képességeitől függetlenül minden gyerek sikereket érhet el. Az ügyesebbek pedig csúcsra járathatják tudásukat, új készségekkel és rutinnal vérteződhetnek fel.

Tartalma: 
  • 30 állatos kártya
  • 3 dobókocka 
  • illusztrált magyar nyelvű játékszabály 
     
Fejleszti Mennyiségi következtetést, számlálást, relációk gyakorlását, matematikai készséget
Gyártó The Brainy Band
Játékosok száma 2-6 fő
Jelleg Tanulást segítő játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a kisiskolások legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 6 éves iskolásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a iskolaelőkészítő feladatok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, karácsony előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Játék webshopunkban „Pet Five - Állati Ötös – Matematikai kártyajáték a Brainy Band-tól” névvel listázott iskolaelőkészítő feladatok termékadatlapjára általában a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: iskola előkészítő játék, matematikai játékok, gyermekjátékok, gyerekjátékok, készségfejlesztő játékok, kártyajátékok, matekos játék, játékkártya, játékkártyák. Hasonló típusú kifejezések, melyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: készségfejlesztő játék, játékos matek, játékos matematika, gyermekjáték, képességfejlesztő játékok, iskolaelőkészítő játék, iskola előkészítő feladatok, iskola előkészítő feladat, képességfejlesztő játék. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Társasjáték > Kooperációs - együttműködésre tanító játékok” elnevezésű kategóriában illetve az „Intézményeknek > Figyelem, memóriafejlesztés” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló iskolaelőkészítő feladatok adatlapja között lehet válogatni. Az iskolaelőkészítő feladatok kulcsszóra kattintva pl. több mint 76 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.