MUFFIK szenzoros ortopédiai egyensúlyozó „Kígyó” szőnyegkészlet

Nincs raktáron

A legújabb MUFFIK szőnyeg egyensúlyozóként használható. Fejleszti az egyensúly érzéket, miközben erősíti a harántboltozatot, a bokát és a térdeket is, ugyanakkor a készlet innovatív formája új, kalandos játékok kitalálására ösztönöz. A készlet kombinálható bármelyik MUFFIK szenzoros szőnyegkészlettel.
 

Véletlenszerűen szállítjuk szürke, bézs és zöld színben, a szín nem válaszható!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.20
19 790 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 979 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a 2 éves bölcsődések kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra kicsiknek, bölcsődéseknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a fejlesztőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „MUFFIK szenzoros ortopédiai egyensúlyozó „Kígyó” szőnyegkészlet” elnevezéssel megtalálható mozgásfejlesztő eszköz termékadatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: bölcsődei berendezések, mozgást fejlesztő eszköz, mozgást fejlesztő eszközök, mozgásfejlesztő játékok, mozgásfejlesztő játék. Hasonló témájú kifejezések, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő fejlesztő eszközök megtalálásában, pl. a következők lehetnek: egyensúly fejlesztő, képességfejlesztő eszközök, képességfejlesztő eszköz, fejlesztő eszközök. A fenti mozgásfejlesztő eszköz egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Egyensúlyfejlesztés” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló mozgásfejlesztő eszköz tekinthető meg. A mozgásfejlesztő eszköz kulcsszóra kattintva például több mint 311 különféle fejlesztő eszköz között böngészhetnek a bölcsődei, óvodai és iskolai pedagógusok, vezetők.