MUFFIK szenzoros ortopédiai egyensúlyozó „Kígyó” szőnyegkészlet

Raktáron

A legújabb MUFFIK szőnyeg egyensúlyozóként használható. Fejleszti az egyensúly érzéket, miközben erősíti a harántboltozatot, a bokát és a térdeket is, ugyanakkor a készlet innovatív formája új, kalandos játékok kitalálására ösztönöz. A készlet kombinálható bármelyik MUFFIK szenzoros szőnyegkészlettel.
 

Véletlenszerűen szállítjuk szürke, bézs és zöld színben, a szín nem válaszható!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.08
19 790 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 979 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a 2 éves bölcsődések kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra kicsiknek, bölcsődéseknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a fejlesztőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „MUFFIK szenzoros ortopédiai egyensúlyozó „Kígyó” szőnyegkészlet” elnevezéssel megtalálható mozgásfejlesztő eszköz termékadatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: bölcsődei berendezések, mozgást fejlesztő eszköz, mozgást fejlesztő eszközök, mozgásfejlesztő játékok, mozgásfejlesztő játék. Hasonló témájú kifejezések, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő fejlesztő eszközök megtalálásában, pl. a következők lehetnek: egyensúly fejlesztő, képességfejlesztő eszközök, képességfejlesztő eszköz, fejlesztő eszközök. A fenti mozgásfejlesztő eszköz egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Egyensúlyfejlesztés” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló mozgásfejlesztő eszköz tekinthető meg. A mozgásfejlesztő eszköz kulcsszóra kattintva például több mint 311 különféle fejlesztő eszköz között böngészhetnek a bölcsődei, óvodai és iskolai pedagógusok, vezetők.

MUFFIK szenzoros ortopédiai egyensúlyozó „Kígyó” szőnyegkészlet
MUFFIK szenzoros ortopédiai egyensúlyozó „Kígyó” szőnyegkészlet
19 790 Ft