5 (1 vélemény)

Marvin's Magic Szemfényvesztő Mágikus Készlet - 100 bűvésztrükk

Raktáron

A Marvin’s Magic Szemfényvesztő mágikus készlet elképesztő trükkjeinek gyűjteménye, 100 lenyűgöző illuzionista mutatvánnyal, mellyel elképesztheted az egész családot. Mutass be kártyatrükköket, tűntesd el a tollat, fagyaszd jégbe a legyet, vagy olvass az elmékben. A tároló segítségével a tartozékok esztétikusan rendszerezhetők, az érthető használati utasításnak köszönhetően mindegyik trükk könnyen elsajátítható!
A mutatványok megtanulásához segédletként minden varázsdoboz tartalmaz egy video kódot is, ennek segítségével meg is nézheted a trükköket, így könnyebben begyakorolhatod a titkos fogásokat!
8 éves kortól ajánlott

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.09
9 190 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 919 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak az iskolás gyerekek legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek kilencéves iskolásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a szerepjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Marvin's Magic Szemfényvesztő Mágikus Készlet – 100 bűvésztrükk” névvel listázott szerepjáték adatlapjára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: bűvészkészletek, fiús és lányos játékok, gyermekjátékok, lányos és fiús játék, bűvészdobozok, lányos és fiús játékok. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: fiús és lányos játék, bűvész játékok, szerepjátékok, gyerekjátékok, készségfejlesztő játékok, játék, bűvészkészlet. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” kategóriában illetve a „Márkák > Marvin's Magic” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló szerepjáték adatlapja tekinthető meg. A bűvész játék címkére kattintva pl. körülbelül 22 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

 

Vásárlóink a Marvin's Magic Szemfényvesztő Mágikus Készlet – 100 bűvésztrükk termékkel együtt leggyakrabban az alábbi termékeket választották még: Junior – Állványos kosárlabda palánk – Labdával – 150 cm; Tina pom-pom sapkában 40 cm – Llorens baba; Kard és korona – Történelmi társasjáték; Adományozz most! – UNICEF csengettyű; Kísérletek könyve – Mi- Micsoda könyvek; Családom naplója / A mi történetünk; Magyarország Kvíz Junior – Családi társasjáték; Zingo társasjáték – Memóriafejlesztő játék; Sasszem, családi kártyajáték; 3D Puzzle – Narancssárga Hummer H2.

Marvin_s_Magic_Szemfenyveszto_Magikus_Keszlet_100_buvesztrukk
Marvin's Magic Szemfényvesztő Mágikus Készlet - 100 bűvésztrükk
9 190 Ft