Mancs őrjárat építőkocka szett 5 db-os - Skye és helikoptere - Geomag

Raktáron

A Geomag Magicube mágneses építőkockák lányos szettjében a Mancs őrjárat legszebb pilótájával,Skye-jal találkozhatsz. A rózsaszínű építőkockák könnyen kezelhetőek a legkisebbek számára is.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
6 590 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 659 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a szülők illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe a középsős óvodások legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek négyéves óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív játék webshopunkban „Mancs őrjárat építőkocka szett 5 db-os - Skye és helikoptere - Geomag” terméknévvel megtalálható építőjáték adatlapjára leginkább ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vevőink: játékok, fakocka, gyermekjátékok, konstrukciós játék, rajzfilmfigurás játékok, gyermekjáték, készségfejlesztő játék, építő kockák, építőkocka játékok, építőkockák, képességfejlesztő játék. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: rajzfilmfigurás játék, konstruáló játékok, építős játékok, rajzfilmes játék, mesefigurás játékok, konstruáló játék, konstrukciós játékok, rajzfilmes játékok, építős játék. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló építőjáték adatlapja tekinthető meg. A mancs őrjárat kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 35 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

Mancs_orjarat_epitokocka_szett_5_db_os_Skye_es_helikoptere_Geomag_00081
Mancs őrjárat építőkocka szett 5 db-os - Skye és helikoptere - Geomag
6 590 Ft