Macis xilofon - Jabadabado gyerekhangszer

Raktáron

Fából készült xilofon aranyos maci formájában.

A cuki hangszer azoknak a kicsiknek készült, akik a zene iránt érdeklődnek vagy szeretnek hangokat előcsalogatni. A játék hangszer fejleszti a gyermekek fantáziáját, finom motorikus képességeit, zenei érzékét.

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.31
7 890 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 789 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a hároméves ovisok legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 3 éveseknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a gyerekhangszerek és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Játék webáruházunkban „Macis xilofon - Jabadabado gyerekhangszer” névvel megtalálható gyerekhangszer oldalára jellemzően a következő kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: gyermekjáték, gyerek hangszer, gyermekhangszer, gyermekjátékok, gyerekjátékok. Hasonló típusú szavak, amelyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: játék, készségfejlesztő játék, gyermek hangszer, képességfejlesztő játékok, gyerek hangszerek, játékok. A fenti gyerekhangszer többek között az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek > Játék 1-2-3 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában és az „Életkor szerint >Játékok 3-4 éveseknek > Játékok 3-4 éves fiúknak” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló gyerekhangszer adatlapja között lehet válogatni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

Macis_xilofon_Jabadabado
Macis xilofon - Jabadabado gyerekhangszer
7 890 Ft