Macis - Kalapálós játék - Jabadabado

Raktáron

Szuper barkácsolós játék!

Igazán kreatív játék, ahol a gyerekek használhatják a fantáziájukat. A parafatáblára kell a kis elemeket szögek és a egy kis kalapács segítségével felhelyezni. Az elemek gyönyörű pasztell színekben pompáznak. A kalapácsos játék fejleszti a szem-kéz koordinációt, a türelmet, a kitartást és munkafegyelmet. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.05.31
9 690 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 969 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánljuk még a nagyszülők és szülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a hároméves óvodások kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 4 éveseknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a babajátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Macis - Kalapálós játék - Jabadabado” névvel listázott babajáték termékadatlapjára jellemzően a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: bébi játékok, baba játékok, készségfejlesztő játék, baba játék, babafoglalkoztató, képességfejlesztő játékok, játékok, készségfejlesztő játékok. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: babafoglalkoztatók, gyermekjátékok, képességfejlesztő játék, játék, babajátékok, baba foglalkoztatók. A fenti babajáték többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éveseknek > Játék 3-4 éves fiúknak” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Márkák > JaBaDaBaDo” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló babajáték tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 6639 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

Macis_Kalapalos_jatek_Jabadabado
Macis - Kalapálós játék - Jabadabado
9 690 Ft