5 (1 vélemény)

Nyelvi képességfejlesztő: Rímelő Logico Piccolo feladatlapok - 978-963-294-172-1

Raktáron

A Logico Piccolo fejlesztő-család Nyelvi képességfejlesztő sorozatának Rímelő tagja a beszédtények azonosításával, megfigyelésével a hangok beazonosítását, a nyelv egységeinek hangokra bontását, a szóvégek megfigyelését gyakoroltatja. Logico Piccolo kerettel használható


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.22
1 690 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 169 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az iskolások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 6 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok az oktatójátékok, és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Játék webshopunkban „Nyelvi képességfejlesztő: Rímelő Logico Piccolo feladatlapok - 978-963-294-172-1” névvel megtalálható gyakorlófüzet adatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: gyakorló füzetek, gyakorló feladatlap, foglalkoztató feladatlapok, tanulójáték, alsósoknak, oktatójátékok, 1. osztályosok. Hasonló témájú szavak, melyek még segítségre lehetnek a legjobb foglalkoztató füzetek kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: foglalkoztató feladatlap, első osztályosoknak, tanulójátékok, gyakorlófüzetek, foglalkoztató füzetek, kisiskolásoknak, készségfejlesztő füzet. A fenti gyakorlófüzet többek között az „Intézményeknek ” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Iskolai és óvodai kellékek > Gyakorló füzet, foglalkoztató” nevű, és a „Márkák > Logico” termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló gyakorlófüzet termékadatlapja tekinthető meg. A 1. osztály kulcsszóra kattintva például több mint 56 különböző foglalkoztató füzet között böngészhetnek az unokájuknak, gyermeküknek képességfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső szülők vagy nagyszülők.

Nyelvi_kepessegfejleszto_Rimelo_Logico_Piccolo_feladatlapok_978_963_294_172_2
Nyelvi képességfejlesztő: Rímelő Logico Piccolo feladatlapok - 978-963-294-172-1
1 690 Ft