Lego - Star Wars TM 75297 Ellenállás oldali X-szárnyú, építőjáték

Raktáron

Bevezeti a gyerekeket a Lego építésbe és Star Wars világába. A Star Wars: Az ébredő erő című filmből ismert vadászgépet most te magad is megépítheted. Kihajtható szárnyakat tartalmaz, amiket a landoláshoz behajthatsz. A Poe Dameron Lego minifigurához tartozik egy romboló pisztoly, és az X szárnyú nyitható pilótafülkéjében is elfér, mögé pedig a BB-8 droid Lego figuráját is beépítheted. Ideális építőmodell gyerekeknek, akik önállóan vagy társaikkal, szüleikkel megépíthetik a szettet. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 790 Ft-tól és 30.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2022.10.04
7 690 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 769 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a nagycsoportos óvodások legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra ötéves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Fejlesztő játék webshopunkban „Lego - Star Wars TM 75297 Ellenállás oldali X-szárnyú, építőjáték” névvel listázott építőjáték oldalára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: gyerekjátékok, műanyag építős játékok, műanyag építőjátékok, játékok, konstrukciós játékok, játék, konstruáló játék, építőjáték műanyagból. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: műanyag építős játék, építős játék, építőjátékok műanyagból, készségfejlesztő játék, konstrukciós játék, képességfejlesztő játékok, építő játék, képességfejlesztő játék. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák” elnevezésű termékkategóriában illetve az „Intézményeknek ” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló építőjáték tekinthető meg. A műanyag építőjáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 360 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

Lego_Star_Wars_TM_75297_Ellenallas_oldali_X_szarnyu,_epitojatek
Lego - Star Wars TM 75297 Ellenállás oldali X-szárnyú, építőjáték
7 690 Ft