Lego - Ninjago 71700 - Dzsungeljáró, építőjáték

Nincs raktáron

A gyermekek, akik örömmel keltik életre a klasszikus LEGOŽ NINJAGOŽ Örökség kalandjátékokat, és odavannak a játék homokfutókért, egész biztosan imádni fogják ezt a Dzsungeljárót (71700). Miután megépítették a kockákat, eljátszhatják Az elemek bajnoksága izgalmas, akciódús jeleneteit, miközben Lloyd nindzsa akciófigurája örömmel beleveti magát a fantasztikus dzsungelbeli kalandokba.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
29 090 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 2 909 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek és nagyszülőknek illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a tinédzserek és felnőttek legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 12 éveseknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Játék webshopunkban „Lego - Ninjago 71700 - Dzsungeljáró, építőjáték” névvel listázott építőjáték oldalára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: konstruáló játékok, képességfejlesztő játék, konstrukciós játék, építős játék, készségfejlesztő játék, építőjátékok műanyagból, gyerekjátékok. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: műanyag építős játékok, játékok, gyermekjáték, konstruáló játék, műanyag építőjátékok, konstrukciós játékok, képességfejlesztő játékok, játék. A fenti építőjáték egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló építőjáték tekinthető meg. A műanyag építőjáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 360 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.