A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lego Duplo - Kreatív állatok -10934

Ár:
23.000 Ft
Cikkszám: 11522
Gyártó: Lego
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 230
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. április 06.
Minden gyermek szereti az állatokat, igaz? A gyermekek kulcsfontosságú kreatív és gyakorlati készségeket sajátítanak el miközben ezzel a 9 imádni való állattal játszanak.
Legyen ez a gyermek első játékkészlete. A legkisebbek szeretik a az ismerős állat figurákat, így az építés és játék során érzelmi és finommotoros készségeik is fejlődnek. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Miközben átépítik a figurákat és a kiegészítőket, történeteket játszanak el, emellett fejlesztik képzelőerejüket és térlátásukat is. A kis állatbarátoknak végtelen, fantáziadús mókában lehet részük ezekkel az imádni való pajtásokkal. Emellett a szülők és a barátok a közös móka során részesei lehetnek annak a folymatnak, mely során a csöppség eléri az értékes fejlődési mérföldköveket. Tanulást elősegítő építőjátékok kisgyermekek számára A LEGO® DUPLO® készletek színes, könnyen kezelhető, biztonságos elemekkel keltik életre a már jól ismert helyszíneket, melyek felcsigázzák a kisgyermekek képzeletét és egyenesen az óvodások kezébe varázsolják a kreativitást.
  • Miközben a gyermekek megépítik és játszanak az imádni való állatfigurákkal különböző élőhelyeiken, kulcsfontosságú kreatív, képzelőerővel kapcsolatos és gyakorlati készségeket sajátítanak el, melyek egy életre szólnak.
  • Ez a 175 elemből álló készlet színes kockákat és elemeket tartalmaz, melyekből majmot, tigrist, tukánt, pandát, elefántot, zsiráfot, krokodilt, pingvint és bálnát építhettek, emellett pedig 3 klassz környezet is vár rátok: a sarkvidék, a dzsungel és a szavanna.
  • Az apró kezek könnyedén felvehetik és összeépíthetik a gyermekbarát elemeket. A 9 megépíthető állattal és 3 élőhellyel végtelen, fantáziadús mókában lehet részetek (csak legyetek óvatosak a krokodil nyitható szájával!).
  • A kis állatbarátok meg fognak vadulni ettől a 9 állatpajtástól. Ez a biztonságos elemekből készült, sokoldalú, tanulást elősegítő játék nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a 18 hónapos vagy annál idősebb gyermekek számára.
  • A több mint 8 cm magas pingvinnel és a több mint 13 cm magas pálmafával ellátott állatfigurás játékkészlet nagyszerű kézzelfogható játékélményt nyújt. Kombináljátok más LEGO® DUPLO® készletekkel, hogy még több mókában legyen részetek!
  • A kézzelfogható játék azonnal elkezdődhet. Nincs szükség elemekre – az összes végtelen, fantáziadús mókát a gyermekek korlátlan képzelete hajtja!
  • Az egyszerű útmutató ötleteket és inspirációt nyújt a szülők és kisgyermekek számára. Amint a kreatív építés és fantáziadús szerepjáték elkezdődik, a közös öröm és fejlődési készségek elsajátítása sosem ér véget.
  • A LEGO® DUPLO® játékkészletek bevezetik az óvodásokat a fantáziadús, végtelen játékba. Az ismerős helyszínekkel, állatokkal és tárgyakkal ellátott, gyermekbarát kockák nagyszerű ajándékok a kíváncsi természetű gyermekek számára.
  • A kisgyermekeknek szánt LEGO® DUPLO® játékkészletek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak és alapos minőségellenőrzés alá vetjük őket. Ez biztosítja az apró ujjak számára, hogy könnyedén felvegyék, elhelyezzék és szétszedjék a kockákat – és ez már 1969 óta így van.
  • A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® DUPLO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden gyermek DUPLO játékkészlete megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.
Gyártó Lego
Játékosok száma 1 játékos

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe a kisiskolások kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek ötéves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Játék webshopunkban „Lego - Kreatív állatok -10934” névvel listázott építőjáték adatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: készségfejlesztő játékok, építőjátékok, műanyag építős játékok, építős játék, konstrukciós játékok, képességfejlesztő játékok, építőjátékok műanyagból, gyermekjáték. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: képességfejlesztő játék, építő játék, építő játékok, gyerekjátékok, gyermekjátékok, játékok, konstrukciós játék. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” termékkategóriában illetve az „Intézményeknek ” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló építőjáték tekinthető meg. A műanyag építőjáték címkére kattintva pl. több mint 183 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.