LEGO 75305 - Felderítő rohamosztagos sisak

Nincs raktáron

Tedd próbára építési készségeidet, és alkosd újra a fantasztikus Star Wars™ jelenetek pillanatait, miközben megépíted a Felderítő rohamosztagos sisakot (75305). Az összetett LEGOŽ Star Wars építőkészlet szórakoztató, kreatív módon segít kikapcsolódni, hiszen a sisak minden gyönyörű kontúrja és részlete LEGO kockákból áll.Építsd meg és állítsd ki!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
19 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 999 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a tinédzserek, és felnőttek legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra tinédzsereknek, felnőtteknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a építőjátékok és ajándékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Fejlesztő játék webshopunkban „LEGO 75305 - Felderítő rohamosztagos sisak” névvel listázott építőjáték oldalára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: gyerekjátékok, műanyag építős játékok, műanyag építőjátékok, játékok, konstrukciós játékok, játék, konstruáló játék, építőjáték műanyagból. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: műanyag építős játék, építős játék, építőjátékok műanyagból, készségfejlesztő játék, konstrukciós játék, képességfejlesztő játékok, építő játék, képességfejlesztő játék. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák” elnevezésű termékkategóriában illetve az „Játékkategóriák > Játékok tinédzsereknek 13-14-15-16-17 éveseknek” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló építőjáték tekinthető meg. A műanyag építőjáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 360 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.