Láthatatlanná tévő köpeny - Harry Potter

Raktáron

Légy birtokosa a Halál ereklyéi közül a harmadik, legokosabb Peverell fivér ajándékának, és rejtőzz el úgy, hogy senki se találjon meg! Csakúgy, mint a könyvben és a filmben, a Harry Potter Láthatatlanná tévő köpeny mögé rejtőzve elbújhatsz, de akár meg is tréfálhatod barátaidat, ha csak a vállad köré teríted. Sőt, talán ketten, hárman is el tudtok rejtőzni alatta, akárcsak Harry, Hermione és Ron!
A könnyen kezelhető applikáció segítségével el tudsz tűnni a felvételen, és fotóként vagy videóként is megörökítheted a varázslatot.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.12
14 480 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 448 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak az alsósok kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 9 éves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a szerepjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Láthatatlanná tévő köpeny - Harry Potter” elnevezéssel megtalálható szerepjáték adatlapjára általában ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vevőink: gyermekjáték, fiús és lányos játékok, szerepjátékok, készségfejlesztő játék, lányos és fiús játék. Hasonló típusú kifejezések, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: gyermekjátékok, képességfejlesztő játékok, játék, készségfejlesztő játékok. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok tinédzserereknek 13-14-15-16-17 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló szerepjáték adatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 6639 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

lathatatlanna-tevo-kopeny-harry-potter
Láthatatlanná tévő köpeny - Harry Potter
14 480 Ft