5 (1 vélemény)

Kreatív varrás: Süni hímzőkészlet

Nincs raktáron

Kreatív varrás. 81 db-os hímző készlet.

Anyaga: fa és szövet 

Termék méret: 24x 24x 0,9 cm, 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
3 070 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 307 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a kisiskolás gyerekek legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek ötéves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Kreatív varrás: Süni hímzőkészlet” névvel megtalálható kreatív játék adatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: hímzős játékok, hímző játékok, varró játékok, gyerek hímzőkészlet, alkotó játék, alkotó játékok, hímzőkészlet gyerekeknek, képességfejlesztő játék, gyermekjátékok. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: játékok, készségfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, hímző játék, varrós játékok, kézimunkás játékok, kreatív játékok, gyermekjáték, kreativitást fejlesztő játék. A fenti termék egyebek mellett az „Intézményeknek ” elnevezésű termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Finommotorika fejlesztés” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló kreatív játék tekinthető meg. A kézműves játék kulcsszóra kattintva például több mint 177 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

A Kreatív varrás: Süni hímzőkészlet termék kiválasztása esetén legtöbbször az alábbi termékeket rendelték még meg vásárlóink: → Clics Rollerbox – 400db-os építőjáték → Mesekocka 15db-os – Autós fajáték → Mértani formalap – Fa készségfejlesztő játék → Logikai gyöngyök – Fűzögetős fajáték – Hape → Clics henger építőkészlet → Mágneses öltöztető játék – Lány, foglalkozások → Arcos felezős puzzle – Állatos kirakó játék → Rovar vizsgáló doboz → Filo mini – kreatív fűzős képkészítő játék (2171).