A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ki mit tud Európáról? - Családi társasjáték

Ár:
6.340 Ft
Cikkszám: 11743
Gyártó: Haba
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 64
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.
Ki mit tud Európáról?
Négy tájékozódni nem képes turista Európai útra indul. A turistabusz minden nap más országba megy, és szegény turisták már egyáltalán nem tudják, hogy hol járnak. Lásd el őket hasznos információkkal az adott országgal kapcsolatban, hogy megtalálják tartózkodási helyüket. Minél kevesebb információ szükséges, annál többet léphet a turista előre. 
Játékszabály ide kattintva letölthető. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Aki elsőnek utazza körbe Európát, nyer. Az a játékos nyer, aki elsőként ér vissza a startmezőre vagy átlép rajta. Döntetlen esetén az nyer, aki távolabb lépett a startmezőtől. Ha 12 kérdés után sem érte el senki a startmezőt, úgy az turista nyer, aki a legtovább jutott.

2-4 idegenvezető részére 8 éves kortól. 

Fejleszti Természetismeretet, tudományos ismereteket
Gyártó Haba
Játékosok száma 2-6 fő
Jelleg Tanulást segítő játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a középső csoportos ovisok legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra négyéves ovisoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, karácsony tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Ki mit tud Európáról? - Családi társasjáték ” elnevezéssel listázott társasjáték termék adatlapjára általában a következő kifejezésekkel találnak rá vevőink: képességfejlesztő játék, társas játék, társasok óvodásoknak, társasjáték gyerekeknek, kooperációs játék, gyerekjátékok, kooperatív játék, társas, kooperatív játékok, társasjátékok. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: kooperációs társasjátékok, gyerek társasjáték, társas óvodásoknak, óvodás társasjáték, képességfejlesztő játékok, játék, óvodás társasjátékok, ovis társasok, készségfejlesztő játék. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Érzelmi intelligencia fejlesztés” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló társasjáték adatlapja között lehet válogatni. Az ovis társasjáték kulcsszóra kattintva például több mint 311 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.