5 (1 vélemény)

Fa babacsalád 6 db-os baba szett

Nincs raktáron

Fa babacsalád - A Babaház lakói már alig várják, hogy beköltözhessenek! Szerep- és személyiségfejlesztő kiegészítő játék.
Anyaga: fa 
Magasság: 13 cm 
Tartalma: 6 db 
A babák keze és lába hajlítható! 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
5 230 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 523 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe a középső csoportos ovisok kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 3-4 éves kislányoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a szerepjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Játék webshopunkban „JFa babacsalád 6 db-os baba szett” elnevezéssel listázott szerepjáték adatlapjára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: gyerekjátékok, képességfejlesztő játék, lányos és fiús játék, fa játékok, fajátékok, fiús és lányos játékok. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: játékok, szerepjátékok, készségfejlesztő játékok, gyermekjátékok, fiús és lányos játék, fából készült játék, fa játék. A fenti szerepjáték többek között az „Életkor szerint” elnevezésű termékkategóriában és a „Márkák > Viga Toys” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló szerepjáték tekinthető meg. A szerepjáték címkére kattintva pl. körülbelül 664 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.