5 (1 vélemény)

Egyensúlyozó tornyocska - Fejlesztő játék - Goki

Nincs raktáron

Egyensúlyozó tornyocska -  Goki játék - Fejlesztő játék -Izgalmas családi játék, melynek lényege, hogy az elemeket úgy tegyük egymásra, hogy azok ne essenek le. A dobókockával dobott szín mutatja, hogy melyik elem következik. A játék fejleszti a logikai gondolkodást, a kézügyességet, egyensúly érzéket és a koncentráció.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
1 400 Ft
Nincs raktáron
A termék után járó hűségpontok: 14 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

A karácsonyi ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a középsős ovisok legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 4 éves ovisoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a ügyességi játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.


Fejlesztő játék webshopunkban „Egyensúlyozó tornyocska – Fejlesztő játék  – Goki” terméknévvel megtalálható ügyességi játék termékadatlapjára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: egyensúlyozós játék, egyensúlyozó eszköz, gyermekjátékok, gyermekjáték, készségfejlesztő játék, egyensúlyozó eszközök. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: finommotorika fejlesztő játék, finommotoros játék, készségfejlesztő játékok, finommotorika fejlesztő játékok, játékok, ügyességi játékok, játék. A fenti ügyességi játék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek > Ügyességi, reakciókészség fejlesztő társasjátékok” kategóriában illetve az „Életkor szerint” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló ügyességi játék termékadatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva például több mint 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.


Az Egyensúlyozó tornyocska – Fejlesztő játék  – Goki termék mellett legtöbbször a következő termékek kerültek még vásárlóink kosarába: » Castle Logix – Váras logikai játék » Lük Mini kirakó alaplap -Első MiniLük felfedezőkészletem füzettel csomagolva » Vlagyimir Szutyejev – A gomba alatt » Űrkaland – Smartgames logikai játék » Pókszövő – Fa szövőkeret gyerekeknek » Egyszerű gyerek szövőkeret – Váltó nélkül » Fa szövőkeret – Nagy szövőkeret gyerekeknek » Fa pörgettyű játék (sárga, L) » Talpérzékelő korong készlet -Gonge 2117 » Tripolo – Gyorsasági társasjáték – Stragoo.