5 (1 vélemény)

Egyensúlyozó tornyocska - Fejlesztő játék - Goki

Raktáron

Egyensúlyozó tornyocska -  Goki játék - Fejlesztő játék -Izgalmas családi játék, melynek lényege, hogy az elemeket úgy tegyük egymásra, hogy azok ne essenek le. A dobókockával dobott szín mutatja, hogy melyik elem következik. A játék fejleszti a logikai gondolkodást, a kézügyességet, egyensúly érzéket és a koncentráció.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.30
1 750 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 175 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a középsős ovisok legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 4 éves ovisoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a ügyességi játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.


Fejlesztő játék webshopunkban „Egyensúlyozó tornyocska – Fejlesztő játék  – Goki” terméknévvel megtalálható ügyességi játék termékadatlapjára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: egyensúlyozós játék, egyensúlyozó eszköz, gyermekjátékok, gyermekjáték, készségfejlesztő játék, egyensúlyozó eszközök. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: finommotorika fejlesztő játék, finommotoros játék, készségfejlesztő játékok, finommotorika fejlesztő játékok, játékok, ügyességi játékok, játék. A fenti ügyességi játék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek > Ügyességi, reakciókészség fejlesztő társasjátékok” kategóriában illetve az „Életkor szerint” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló ügyességi játék termékadatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva például több mint 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.


Az Egyensúlyozó tornyocska – Fejlesztő játék  – Goki termék mellett legtöbbször a következő termékek kerültek még vásárlóink kosarába: » Castle Logix – Váras logikai játék » Lük Mini kirakó alaplap -Első MiniLük felfedezőkészletem füzettel csomagolva » Vlagyimir Szutyejev – A gomba alatt » Űrkaland – Smartgames logikai játék » Pókszövő – Fa szövőkeret gyerekeknek » Egyszerű gyerek szövőkeret – Váltó nélkül » Fa szövőkeret – Nagy szövőkeret gyerekeknek » Fa pörgettyű játék (sárga, L) » Talpérzékelő korong készlet -Gonge 2117 » Tripolo – Gyorsasági társasjáték – Stragoo.

Egyensulyozo_tornyocska_Fejleszto_jatek_Goki
Egyensúlyozó tornyocska - Fejlesztő játék - Goki
1 750 Ft