1 (1 vélemény)

Szivárvány építő fa készségfejlesztő játék (Kicsi) - Legler

Raktáron

Ezek a különleges szép ívelt építő kockák kiváló kiegészítői bármilyen fa építőkockáknak. A segítségükkel könnyen építhetünk hidakat, alagutakat, garázsokat és még ezekhez hasonló szuper dolgokat. Csak a képzeletünk szabhat határt.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.06
5 800 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 580 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a kétéves bölcsisek kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Szivárvány építő fa készségfejlesztő játék (Kicsi) - Legler” névvel megtalálható készségfejlesztő játék termékadatlapjára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink:  játék, játékok, készségfejlesztő játékok, játékok, készségfejlesztő játék, készségfejlesztő , építő játékok. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: gyerekjátékok, építő játék, gyermekjáték, fejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, gyermekjátékok, képességfejlesztő játékok. A fenti készségfejlesztő játék többek között az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek > Játék 1-2-3 éves lányoknak” kategóriában és a „Márkák > Legler” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló készségfejlesztő játék adatlapja tekinthető meg. A toronyépítő játék címkére kattintva például közel 100 gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

szivarvany-epito-fa-keszsegfejleszto-jatek-kicsi-legler
Szivárvány építő fa készségfejlesztő játék (Kicsi) - Legler
5 800 Ft