Játékgyűjtemény Klasszik -100 játék lehetőséggel - Noris

Nincs raktáron

Ez egy igazán klassz gyűjtemény! A család apraja - nagyja megtalálja benne az ő kedvencét. Egy doboz 100 db játékot tartalmaz. Az alap játékok közül pl megtalálod benne a Ki nevet a végén?, Malom, Dáma ... és még sorolhatnánk, de találsz teljesen új, érdekes táblákat is. Nem lehet megunni, mindig akad valami új játék, amit addig még nem próbáltatok ki! 

A doboz tartalma: - Játéktáblák - 16db Játékbábu - 30db Dáma/Malombábu - 3db Dobókocka - Játékleírás 100 játékkal


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
3 890 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 389 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánlanánk a kedves szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak az iskolások legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 10 éves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webshopunkban „Játékgyűjtemény Klasszik -100 játék lehetőséggel - Noris” névvel listázott logikai játék oldalára leginkább a következő kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: logikai játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játék, labirintusos játékok, logikai feladványok, gyerekjátékok, képességfejlesztő játék, logikát fejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok. Hasonló témájú kifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: fejtörők, egyedül játszható játék, egyedül játszható játékok, logikát fejlesztő játék, labirintus játékok, játék, gyermekjáték, egyszemélyes játék. A fenti logikai játék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” termékkategóriában illetve az „Életkor szerint” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló logikai játék tekinthető meg. A logikai feladványok címkére kattintva például körülbelül 172 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.