Mérföldkő takaró - Karácsonyi

Raktáron

A Mérföldkő babatakaró rajzolt mintával segít megörökíteni a baba első 3 karácsonyát. A babát a takaróra fektetve a gyermek korát bejelölve a jelölők segítségével máris cuki képek sorozata készíthető, amelyek később csodás emlékeket idézhetnek fel. Az elkészült képek remek karácsonyi ajándékok lehetnek nagyszülőknek, családtagoknak. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.09
7 100 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 710 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a kicsik legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra kicsiknek, bölcsődéseknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a babgondozási termékek, és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Játék webshopunkban „Mérföldkő takaró - Karácsonyi” névvel megtalálható gyerek takaró oldalára jellemzően ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: gyerek ágynemű huzat, gyermek ágyneműk, ovis ágynemű, gyermek ágynemű huzatok, gyerek ágyneműhuzat, gyermek ágynemű huzat, óvodai kellékek. Hasonló típusú kifejezések, melyek még segíthetnek a legjobb óvodai kellékek megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: gyermekágynemű, óvodai ágyneműk, gyerekágyneműk, gyermek ágyneműhuzat, ovis ágyneműk. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 0-1 éveseknek” elnevezésű kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Babaszoba” elnevezésű, és a  „Márkák > Lindalime”

kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló gyerek ágynemű adatlapja között lehet válogatni. Az óvodai kellék címkére kattintva például több mint 217 különböző óvodai kellék között böngészhetnek az óvodába készülő gyerekük számára szükséges óvodai felszerelést kereső szülők.

Mérfoldko_takaro_Karacsonyi
Mérföldkő takaró - Karácsonyi
7 100 Ft