A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bogyó és Babóca - Évszakok összetett játék

Ár:
7.490 Ft
Cikkszám: 1839
Gyártó: Keller&Mayer
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 75
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 18.
Bogyó és Babóca - Évszakok. A dobozban két játéktábla található, egyik és másik felületén különböző grafikával, így összesen négyféle játékot játszhatunk. A legkönnyebb az Évszakok kártyajáték, majd a Színverseny, utána a Vendégjárás és végül a legösszetettebb a Beszélgetős. Mindegyik játékot 2-4 fő játszhatja. A doboz tartalma: • 2 db játéktábla • 8 db bábu • 1 db színkocka • 1 db számkocka • Játékszabály • Évszakos mese • Szereplők füzete • Kifestő. A Bogyó és Babóca rajongók így egy olyan csomagot kapnak, ami szinte mindent tartalmaz, ami a sorozathoz köthető. A dobozba bekerült egy könyvecske, amiben az összes szereplőt megtalálod, és ennek a könyvnek a kiszínezős változata is. 
Ajánlott: 3-6 éves korig. 

Ez a termék a Bogyó és Babóca csomagban is kapható. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Évszakok kártyajáték: 1 db tábla, 24 db kárty, 1 db színes kocka. Az évszakok jele a kártyákon: / Tavasz, Nyár, Ősz, Tél /. A játékot legfeljebb négy játékos játszhatja. Mindenki választ egy évszakot, a játéktábla megfelelő sarkához ül, majd kézbe veszi az adott évszakhoz tartozó hat kártyát. A tavasz színe a táblán a zöld, a nyáré a piros-rózsaszín, az őszé a sárga, a tél színe pedig a kék. Elsőként a legfiatalabb játékos dob a színkockával. Amilyen színt dobott, az ugyanolyan színű kerettel rendelkező kártyát leteszi a táblán jelölt helyre. Ha elhelyezte, a következő játékos dob, és ő is leteszi a táblára azt a kártyát, aminek a keretszínét dobta. Sorban dobnak a játékosok, és az nyer, aki a leghamarabb le tudja rakni a hat kártyáját a táblára. Ha a játékos olyan színt dob, amelyhez tartozó kártyáját már letette, akkor nem tud rakni semmit, a következő játékos jön. 

Színverseny: 1 db tábla, 1 db színkocka, 1 db bábú. A játékban négy játékos vehet részt. Mindenki választ egy bábut, és az ugyanolyan színű kezdőpontra áll. Elsőként a legfiatalabb játékos dob a színkockával. Minden dobás után csak egyet léphet a játékos, és csak akkor, ha azt a színt dobta, ami az úton jelzett következő pötty színe. A kocka fehér oldala jokernek számít: ha a játékos fehéret dob, akkor továbbléphet a következő pöttyre. Az nyer, aki leghamarabb beér a Naphoz. Ide kizárólag a sárga szín dobásával léphetünk be, a fehérrel nem. Ennek a játéknak a színekkel való ismerkedés a lényege. A játéktábla grafikája emellett lehetőséget ad nemcsak az évszakok megismerésére, hanem a négy évszakhoz tartozó hónapok játékos megtanulására is.

Vendégjárás: 1 db tábla, 1 db számkocka, 4 db bábú. Bogyó elindul, hogy meglátogassa Babócát. Kísérd el te is! Az nyer, aki a leghamarabb megérkezik a pöttyös házhoz. A legfiatalabb játékos kezd. Ahányat dob a dobókockával, annyit léphet előre. Ha narancssárgától eltérő színű mezőre jut, akkor az utasításnak megfelelően újra dob, kimarad, elő- re vagy hátra lép. Ha a célnál a játékos többet dob, mint amennyi a célba lépéshez kell, akkor is beléphet a célba, és megnyeri a játékot. Vannak különböző színek és jelzések, melyekre ha rálép sokfélle feladat vár rád. 

Beszélgetős : A játékosok felállítják a bábukat az út szélén jelzett színes indulómezőkre. A legfiatalabb játékos dob először a dobókockával. Először a nyílra lép, majd annyit halad tovább, ahányat dobott, az óramutatóval megegyező irányban. Egy kérdést talál majd a mezőn, ahova megérkezett. A felnőtt által felolvasott kérdésre a játékosnak válaszolnia kell, majd utána dobhat a következő játékos. Az út kétszer is elágazáshoz ér. Az a játékos, aki rálép a zöld mezők egyikére, annak a kék-fehér úton kell folytatni a játékot, majd a lila mezőnél visszatér a sárga-narancssárga útra. Az a játékos nyer, aki először visszaérkezik a saját kiindulópontjára.

Játékszabály letölthető itt: 

Gyártó Keller&Mayer
Játékosok száma 2-4 fő
Játékosok száma 2-4 játékos
Jelleg társas és kártyajáték, kicsiknek és nagyoknak.
Fejleszti számkép felismerést, memóriát, megfigyelő képességet, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, önálló feladatmegoldást

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 04. 25.
Nagyon jó játéknak tartom, a 3 éves unokám nagyon örült neki.
| 5 / 5 csillag!
2021. 03. 11.
Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Jó minőség, sokféle fejlesztés.

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a középsős óvodások legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 4 éves ovisoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webshopunkban „Bogyó és Babóca – Évszakok összetett játék” elnevezéssel megtalálható társasjáték oldalára jellemzően ezekkel a kifejezésekkel találnak rá látogatóink: bogyó és babóca játék, lépegetős játék, ovis társas, bogyó és babóca játékok, készségfejlesztő játék, rajzfilmfigurás játék, gyerek társasjáték, lépegetős játékok, gyermekjátékok, mesefigurás játékok, gyerekjátékok, társas játék. Hasonló témájú kifejezések, amelyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: társasok, lépegetős társasjátékok, képességfejlesztő játékok, társasok óvodásoknak, rajzfilmes játék, társasjáték gyerekeknek, gyermekjáték, készségfejlesztő játékok, társas óvodásoknak, ovis társasok, rajzfilmfigurás játékok. A fenti társasjáték egyebek mellett a „Játékkategóriák” elnevezésű termékkategóriában és az „Életkor szerint” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték adatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva például több mint 6639 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

A Bogyó és Babóca – Évszakok összetett játék termék mellett leggyakrabban a következő termékeket rendelték még meg vásárlóink: Zingo társasjáték – Memóriafejlesztő játék; Bogyó és Babóca – Úton az oviba társasjáték; Számkorong; Logi-vár – Fa építőjáték; Trükkös teher – Autós logikai játék; Brainbox: Bogyó és Babóca; Clics építőjáték 8 in 1 – 157db-os, műanyag dobozos; Léghajó – Bogyó és Babóca puzzle kirakó játék; Tárolódobozos tüsi – Képkirakó 300db szögletes tüskével(0954); Játszva megismerjük... a bevásárlást – Társasjáték.