A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Játszva megismerjük... az órát – Kirakójáték

Ár:
2.690 Ft
Cikkszám: 185
Gyártó: Keller&Mayer
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 27
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 18.
Ismerkedjünk játékosan az órával!
Részleteket lásd lent.
Ajánlott: 5-7 éves korig
Ez a játék csomagban is kapható.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Hány órakor reggelizünk, mikor megyünk haza az óvodából? Ha már kezded megismerni az órát, magad is beállíthatod a mutatókat! A sikeres sorozat legújabb darabjának segítségével a gyermek játékos formában ismeri meg az órát. A különböző napi tevékenységek képeihez párosíthatja a délelőtti és délutáni időpontokat mutató óraszámlapokat. A mutatós játékóra segítségével, pedig maga állíthat be megadott óraállásokat. A játék 8 óratábla és egy állítható játékóra segítségével ismerteti meg a gyerkőcökkel az órát.

 

 


 

  
 


 

Gyártó Keller&Mayer
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg Óra megismerését segítő kirakójáték
Fejleszti tanulási képességet, logikai gondolkodást, kombinációs készséget, megfigyelő képességet, koncentrációt, önálló feladatmegoldást, számok megismerését, memóriát, idő ismeretét

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a kisiskolás gyerekek legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 7 éves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kirakó játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webshopunkban „Játszva megismerjük... az órát – Kirakójáték” elnevezéssel listázott kirakó játék oldalára leginkább a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: játék, óra tanulós játékok, képességfejlesztő játékok, kirakós játék, gyermekjáték, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játék, gyerekjátékok. Hasonló típusú szavak, amelyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: puzzle játék, oktató játékok, gyermekjátékok, óra tanulós játék, játékok, órás játék, kirakós játékok, oktatójátékok, oktató játék. A fenti kirakó játék többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > SNI- sajátos nevelési igényű gyermekek fejlesztése > Diszkalkulia” elnevezésű kategóriában és az „Intézményeknek > Beszédfejlesztés” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló kirakó játék adatlapja között lehet böngészni. A kirakó játék kulcsszóra kattintva pl. több mint 644 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

Vásárlóink a Játszva megismerjük... az órát – Kirakójáték termékkel együtt legtöbbször az alábbi termékeket vásárolták még: → Játszva megismerjük... a foglalkozásokat → Firkálós-rajzolós – Foglalkoztató füzet → Hónapok tanulókorong → Játszva megismerjük... a betűket – Társasjáték → Hedbanz – Ki vagyok én? Társasjáték → Felezős puzzle – Járműves kirakó játék → Képkereső – Nagy készségfejlesztő fajáték → Camelot Junior – Logikai építőjáték → Játszva megismerjük... a vadon élő állatokat → Magniville – mágneses formaberakó a Djeco-tól.