A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Quarto Mini – Amőba jellegű logikai játék

Ár:
5.990 Ft
Cikkszám: 4576
Gyártó: Gigamic
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 60
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.

A világon a legtöbb, játékoknak kiosztott díj nyertesének mini változata. . 2 játékos játszhatja, szükség lesz hozzá taktikára, stratégiára, megfigyelésre. Játékidő kb. 15 perc, de nem lehet abbahagyni. Ášjból és újból próbálkozunk.Igazi okos játék. Részleteket lásd lenn..

Ajánlott: 8 éves kortól 

A játék csomagban is kapható!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A többi Gigamic játékhoz hasonlóan az igényes, fából készült Quarto! is számos játékdíj nyertese. A 16 bábu mindegyike különböző: kicsi vagy nagy, kerek vagy szögletes, világos vagy sötét, tömör vagy lyukas. Valamennyi bábu közös. A játékosok felváltva kiválasztanak 1-1 bábut a táblára még fel nem tett készletből, majd ellenfelüknek adják, aki elhelyezi a tábla egyik üres mezőjére. A győztes az, aki a táblán quartót, vagyis olyan négyes sorozatot tud létrehozni (egy vonalban, átlós, vízszintes vagy függőleges irányban), amelyben a 4 jellemző valamelyike közös (pl. négy nagy v. négy fekete ? gura stb.), és ezt közli ellenfelével. Ha ezt elmulasztja, az ellenfele jelentheti be a quartót, és ő nyer. Gyerekek és kezdők megállapodhatnak, hogy csak 1, 2 vagy 3 tulajdonságot vesznek figyelembe (pl. csak a méret és a szín számít). Pro? verzióban egy 2×2-es, egyszínű négyzet is quartónak számít.
 
 
  
 


 

Gyártó Gigamic
Játékosok száma 2 fő
Játékosok száma 2 játékos
Jelleg Amőba jellegű stratégiai társasjáték
Fejleszti taktikai készséget, rendszerező képességet, rugalmas gondolkodást, alkalmazkodóképességet, probléma megoldást, kombinációs készséget, koncentrációt,megfigyelést, önellenőrzést

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek és nagyszülőknek vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a tinédzserek és felnőttek legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek kamaszoknak és felnőtteknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, karácsony alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív játék webshopunkban „Quarto Mini – Amőba jellegű logikai játék” terméknévvel listázott társasjáték termékadatlapjára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: táblás játékok, játék, társasok, amőba játékok, táblajátékok, iskolás társas, társas játékok, amőba jellegű játékok, iskolás társasjátékok, játékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: iskolás társasok, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, társasjátékok iskolásoknak, gyerekjátékok, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, társas. A fenti társasjáték többek között az „Életkor szerint > Játékok tinédzserereknek 13-14-15-16-17 éveseknek” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Népszerű játékok karácsonyi ajándékba” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló társasjáték között lehet válogatni. A társasjáték címkére kattintva példának okáért több mint 701 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.