Ismerd meg az órát Legler párosító játék

Raktáron

Mennyi az idő? A mindennapokat ábrázoló aranyos képek segítségével a gyerekek játékosan megtanulják az időt, és ennek fogalmát.
Óra játékos tanulása lehetséges ezzel a készlettel. Fa oktató puzzle, mely aranyos képekkel ábrázolja a mindennapi rutinokat. Ezeket a képeket kell párosítania az időt mutató elemekkel.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.05.31
4 330 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 433 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves nagyszülőknek és szülőknek illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak a nagycsoportos ovisok legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 5 éves ovisoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a ismeretterjesztő játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Ismerd meg az órát Legler párosító játék” névvel megtalálható ismeretterjesztő játék termékadatlapjára leggyakrabban ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: játékok, képességfejlesztő játékok, tanulós játékok, gyermekjáték, tanulós játék, oktató játék, készségfejlesztő játék. Hasonló témájú szavak, melyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: gyerekjátékok, képességfejlesztő játék, párkeresős játék, oktató játékok, ismeretterjesztő játékok, párkeresős játékok, párosítós játékok. A fenti ismeretterjesztő játék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló ismeretterjesztő játék adatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

ismerd-meg-az-orat-legler-parosito-jatek
Ismerd meg az órát Legler párosító játék
4 330 Ft