A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Agyaló - Egyszeregy 2. osztály, Lük 24 füzet

Ár:
890 Ft
Cikkszám: 2579
Gyártó: LÜK
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 9
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. február 19.
Agyaló- Matematika 2. osztály
Lük 24 rendszer füzete a matematika gyakorlására
Csak Lük 24 kirakó alaplappal használható!
Szorzás, osztás maradék nélkül és maradékkal.
Ez a füzet csomagban is kapható.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Ajánlott kiegészítők. Jelöld be amelyiket meg szeretnéd vásárolni!
LÜK 24 kirakó alapkészlet LÜK 24 kirakó alapkészlet
3.290 Ft

Játék bemutatása

A tanterv követelményeire épülő Agyaló - Egyszeregy 2. osztályosoknak szóló anyaga szabadon alkalmazható akár kiegészítő iskolai ellenőrzésként is.
A füzet újszerű feladatai, mint például számkerék, számtábla, számháromszög, az aktuális didaktikus - metodikus ismereteket is figyelembe veszik.
Az egymásra épülő feladatok - alapfeladatok és felcserélhető feladatok - segítségével a gyerekek könnyen elsajátíthatják a szorzótáblát. A feladatok sokszínűsége, szorzás, osztás maradék nélkül és maradékkal, megfordított feladatok, számolás százig, számegyenesen vagy pénzzel - arra motiválja a gyerekeket, hogy önállóan, örömmel gyakorolják a feladatokat.

Gyártó Lük
Játékosok száma 1 fő
Jelleg matematikai foglalkoztató füzet
Fejleszti matematikai tárgyi tudást, számolási készséget, logikai gondolkodást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Agyaló - Egyszeregy 2. osztály, Lük 24 füzet” elnevezéssel megtalálható gyakorlófüzet adatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: gyakorló füzetek, foglalkoztató feladatlap, matematikai játék, gyakorló feladatlapok, játékos matek, matekos játékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek a legjobb foglalkoztató füzetek megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: oktatójátékok, foglalkoztató feladatlapok, tanulójátékok, készségfejlesztő füzetek, matekos játék, készségfejlesztő füzet, játékos matematika. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > LÜK füzetek” elnevezésű termékkategóriában illetve az „Intézményeknek > Matematikai fejlesztés” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló gyakorlófüzet adatlapja tekinthető meg. A gyakorlófüzet kulcsszóra kattintva például körülbelül 242 különféle foglalkoztató füzet között böngészhetnek a gyermeküknek, unokájuknak készségfejlesztő gyakorlófüzeteket kereső nagyszülők és szülők.