Inga Ugears mechanikus modell

Nincs raktáron

Ismerd meg az Inga működését és felhasználási módját a UGears legújabb modelljével!

Ez az gyönyörűen megmunkált, mérnökien precíz inga ráadásul egy applikációval érkezik, ami menő Kiterjesztett Valóság (angolul Augmented Reality, vagy röviden AR) technológiával mélyebb betekintést is enged az ingába.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
6 390 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 639 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a kamaszok és felnőttek kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek felnőtteknek és kamaszoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webáruházunkban „Inga Ugears mechanikus modell” névvel megtalálható építőjáték oldalára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: konstrukciós játékok, képességfejlesztő játékok, térbeli puzzlék, dekoráció, modellezés. Hasonló témájú szavak, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: konstruáló játék, készségfejlesztő játékok, konstruáló játékok, képességfejlesztő játék, építő játék, építős játékok. A fenti modell egyebek mellett a „Játékkategóriák > Kedvelt ajándékötletek > Népszerű ajándék ötletek felnőtteknek” kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Kreatívjáték > Kreatív készletek és barkács csomagok” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló építőjáték adatlapja között lehet válogatni. A gyerekjáték címkére kattintva példának okáért több mint 6639 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.